A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Вітаємо з Днем працівників сільського господарства!

Від імені селищної ради, депутатського корпусу, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю вас, шановні аграрії  Колківської  громади,  з нагоди професійного  свята –  Дня працівників сільського господарства України. Це свято дбайливих  та працьовитих господарів, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих сільськогосподарських  справ. Завдяки  вашому професійному досвіду, природній  мудрості, працелюбності, наполегливості  живе українське село, колоситься золотиста нива, розвивається сільське господарство на території нашої  об’єднаної громади.

15:52 15.11.2019

Створення зони  безпеки та комфорту частини вулиці Шкільна в смт.Колки

Створення зони безпеки та комфорту частини вулиці Шкільна в смт.Колки

Для підвищення безпеки та комфорту перебування учнів ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей» шляхом повної заміни зношеної огорожі навколо території закладу (довжина-200м.) зроблено сучасну та безпечну огорожу. Реалізації виконаних робіт пройшла за рахунок коштів субвенції (економія коштів з попередніх проектів) в сумі 297,507 тис.грн.

16:08 13.11.2019

Міні-проєкт кращих місцевих ініціатив "Вулицям назви, будинкам адреси, громаді добробут, і повід для преси"

Міні-проєкт кращих місцевих ініціатив "Вулицям назви, будинкам адреси, громаді добробут, і повід для преси"

Одні з переможців конкурсу підтримки ініціатив жителів Колківської селищної ради "Спільна ідея-реальні дії" вже реалізували свій міні-проєкт. Ініціативна група з с.Годомичі для участі подала проєктну заявку "Вулицям назви, будинкам адреси, громаді добробут, і повід для преси". Мета - придбання відповідних номерних знаків (94 шт.) та табличок з відповідними назвами вулиць (97 шт.) для впорядкування адресного господарства села Годомичі відповідно діючим стандартам. загальна вартість даного проєкту-12 670 тис.грн., де 11 тис.грн-це кошти селищної ради, а 1 670 грн.-кошти ініціативної групи.

15:36 13.11.2019

Працівники культури та майстри народного мистецтва Волині відзначили професійне свято

Працівники культури та майстри народного мистецтва Волині відзначили професійне свято

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва відзначається щорічно 9 листопада разом із Днем української писемності та мови. Напередодні цього дня у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка відбулися урочистості з нагоди відзначення Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. До обласного центру з’їхалися делегації з усіх районів і міст області, керівники закладів культури, відомі фахівці краю та майстри народної творчості. Участь у святковому концерті взяли і представники культурної сфери Колківської громади.    

16:17 08.11.2019

Шанувальники художнього слова мали змогу поспілкуватися із письменниками Володимиром ЛИСОМ та Надією ГУМЕНЮК в Колківській ОТГ

Шанувальники художнього слова мали змогу поспілкуватися із письменниками Володимиром ЛИСОМ та Надією ГУМЕНЮК в Колківській ОТГ

07 листопада у актовому залі ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст-ліцей" відбулася довгоочікувана зустріч з творчою, щирою, відкритою до спілкування літературною сім'єю Володимиром Лисом та його дружиною Надією Гуменюк.

15:57 08.11.2019

Творча зустріч з Мирославом Дочинцем

Творча зустріч з Мирославом Дочинцем

06 листопада в приміщенні шкільної бібліотеки ОЗНВК «Колківська ЗОШ-ІІІ ст..-ліцей» відбулася зустріч із відомим українським письменником і журналістом, лауреатом Національної премії України імені Тараса Шевченка, Міжнародної літературної премії «Карпатська корона», премії «Українська книжка року» у номінації «За видатні досягнення у галузі художньої літератури» Мирославом Дочинцем (м. Мукачево Закарпатської області).

16:51 07.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь