A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Час і досі не загоїв рану - цей одвічний біль Афганістану

Дата: 16.02.2021 10:10
Кількість переглядів: 687

Фото без опису15 лютого 2021 року в Будинку культури, на базі бібліотеки-філії села Четвертня, відбувся захід під назвою "Час і досі не загоїв рани - цей одвічний біль Афганістану" присвячений Дню пам"яті воїнів-інтернаціоналістів. Захід розпочався зі слів ведучої про вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Звучали музичні композиції, які супроводжувалися віршами про афганську війну. Під моторошні звуки метроному хвилиною мовчання вшанували пам"ять загиблих воїнів-інтернаціоналістів. Ця війна зламала життя багатьом молодим хлопцям.

Правда про афганську війну... Різна вона і спогади різні.

До бібліотеки-філії на зустріч-спогад завітали воїни-афганці - Крисько Іван Миколайович, Грицюк Федір Дмитрович та Махновець Віталій Васильович. Своїми спогадами ділилися запрошені, згадуючи пережите серед гарячих пісків Афганістану. Але найбільш щемливим і хвилюючим моментом - це ціна справжньої чоловічої дружби, ціна взаємовиручки та взаємопітримки.

Пам"ять про ці події завжди залишиться в пам"яті українського народу та буде прикладом для молодого покоління. Учасник заходу та усі присутні висловили щиру подяку усім ветеранам трагічної афганської війни та українським воїнам- миротворцям за їхню відвагу, доблесть і честь.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь