Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Державна реєстрація потужностей

Державна реєстрація потужностей

Відповідно до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та наказу Мінагрополітики та продовольства України № 39 від 10.02.2016 р. «Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам», державній реєстрації підлягають потужності тих суб’єктів господарювання (операторів ринку), які здійснюють діяльність з виробництва та/або обігу харчових продуктів (надають послуги з харчування), займаються вирощуванням, утриманням тварин, птиці, бджіл за місцем знаходження такої потужності.

15:44 24.07.2024

Гранатові можливості для бізнесу громад

Гранатові можливості для бізнесу громад

Агенція регіонального розвитку Волинської області розпочинає відбір спроможних МСП (наявна балансова вартість та оборот п-ва) із  інвестиційним та інноваційним потенціалом для  залучення коштів від уряду Японії за підтримки ЮНІДО із метою сприяння відновленню промисловості України з використанням нових технологій японських компаній.

09:14 22.07.2024

Опитування від "Рокади"

Опитування від "Рокади"

Благодійний фонд «Рокада» проводить опитування жінок щодо функціонування кризових кімнат та притулків для постраждалих від насильства .

15:03 16.07.2024

Загальнонаціональне опитування про наслідки впливу війни на туристичну галузь України

Загальнонаціональне опитування про наслідки впливу війни на туристичну галузь України

На виконання листа Державного агентства розвитку туризму України від 09.07.2024 № 991//2.2-24 щодо загальнонаціонального опитування про наслідки впливу війни на туристичну галузь України, яке проводиться спільно з Українською асоціацією готелів та курортів UHRA - Ukrainian Hotel & Resort Association, Асоціацією в’їзних туроператорів України Association of Incoming Tour Operators of Ukraine, Всеукраїнською асоціацією гідів та Українською ресторанною асоціацією, просимо заповнити опитувальник суб’єктів туристичної діяльності, який розміщений за посиланням: https://forms.gle/y6JvC3yxeTh1RHAR8 з метою подальшого аналізу та підтримки галузі гостинності. Опитування є цілком анонімним.

14:47 15.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь