A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

ОБЕРЕЖНО! ПІРОТЕХНІКА!!!

ОБЕРЕЖНО! ПІРОТЕХНІКА!!!

Традиційно, у грудні крамниці наповнюються новорічною атрибутикою, зокрема піротехнічними виробами. Яскраві обгортки та передсвятковий настрій спонукають громадян купувати численні петарди, салюти та феєрверки. Проте трапляється так, що замість очікуваних веселощів, людина може отримати травми. Так, ввечері 5 грудня до травматологічного відділення 1-ї міської клінічної лікарні м. Полтави з попереднім діагнозом: рвана рана ІІ-го пальця лівої кисті руки, доставлений громадянин 1977 р. н. Травму отримав внаслідок розриву піротехнічного виробу (петарди) на вул. Першотравневій в с. Абазівка Полтавського району.  За даними медиків, стан здоров’я постраждалого задовільний.

08:24 09.12.2019

З Днем місцевого самоврядування!

З Днем місцевого самоврядування!

Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!Прийміть щирі вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування! Це свято – визнання ролі місцевого самоврядування як важливого інституту демократичного суспільства та засобу реалізації інтересів громади.

17:02 06.12.2019

Урочистості з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування

Урочистості з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування

06 грудня 2019 року у Колківській ОТГ відбулись урочисті з нагоди Дня працівників місцевого самоврядування. На дане свято прибуло багато гостей: працівники, депутати, старости  об`єднаної територіальної громади, ветерани органів місцевого самоврядування, аби урочисто відзначити професійне свято.

16:04 06.12.2019

Привітання з Днем Збройних Сил України!

Привітання з Днем Збройних Сил України!

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України! 6 грудня – День Збройних Сил України. Свято, яке сьогодні набуло особливого значення! Нині на збройні сили покладена особлива місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу! Від щирого серця вітаю вас зі святом! 6 грудня особливо хочеться привітати тих, хто виконує військовий обов’язок перед державою у лавах української армії.

09:03 06.12.2019

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ В КОЛКІВСЬКІЙ ОТГ

ВІДЗНАЧИЛИ МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ В КОЛКІВСЬКІЙ ОТГ

В День людей з інвалідністю, який весь світ відзначає 3 грудня,  в комунальному закладі «Публічна бібліотека Колківської селищної ради» був проведений захід, приурочений до цієї дати. На нього запросили осіб, які відносяться до цієї категорії. Захід був покликаний привернути увагу до проблем цих людей, адже кожна хвилина в їхньому житті наповнена прагненням пристосуватися до самостійного життя в суспільстві, самовдосконалення, приносити радість собі і оточуючим. І незважаючи на деякі невдачі та смуток, надія на краще та більш легше своє існування в суспільстві не полишає їх. Головне для них — що життя є, і воно продовжується.

11:09 04.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь