A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнська акція „16 днів проти  насильства”

Всеукраїнська акція „16 днів проти насильства”

У період з 25 листопада до 10 грудня відбуватиметься щорічна Всеукраїнська акція „16 днів проти насильства”. Міжнародна спільнота щорічно підтримує акцію „16 днів проти насильства”. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні соціальний простір, вільний від насильства.

14:33 27.11.2019

«Великі твої жертви, Україно!»

«Великі твої жертви, Україно!»

23 листопада, у Колках відбувся захід вшанування пам'яті жертв голодоморів «Великі твої жертви, Україно!», присвячений трагічній сторінці історії України – голодоморам.

09:05 25.11.2019

Привітання з Днем Гідності та Свободи!

Привітання з Днем Гідності та Свободи!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи – День доленосний для нашої країни. У цей день я віддаю шану громадянському подвигу, патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави. У цей день я згадую й тих, хто нині захищає нашу свободу та незалежність. Дякую їм за мужність, патріотизм, витримку і терпіння.

09:09 21.11.2019

В ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей" школярі дізнались про правила дорожнього руху

В ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ст.-ліцей" школярі дізнались про правила дорожнього руху

Для учнів ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» влаштували Тиждень безпеки. У рамках акції вчителі розповіли про правила поведінки під час надзвичайних ситуацій. " Окрім теоритичних знань, які діти здобули на уроках і виховних годинах у школі, вирішили уміння школярів перевірити практично.

14:50 19.11.2019

Сьогодні святкує свій День народження Микола Новосад-настоятель храму Казанської ікони Божої матері в с.Розничі.

Сьогодні святкує свій День народження Микола Новосад-настоятель храму Казанської ікони Божої матері в с.Розничі.

 Дорогий отче! Вітаємо Вас з Днем народження! Зичимо Вам міцного здоров'я, радості і миру  у серці, твердості у вірі, ревності у любові,  щедрих Божих Благословень та опіки Божої Матері! Хай зерна тієї любові, що ви посіяли в наших юних серцях парафіян, проростатимуть плодами милосердя і добра на Славу Божу і Вам на радість.Многая літа!!!

05:55 19.11.2019

І знову перемога колективу "Калинонька"-ІІ почесне місце  на міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного та вокально-хорового мистецтва «Ровесник 2019» Львівської області

І знову перемога колективу "Калинонька"-ІІ почесне місце на міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного та вокально-хорового мистецтва «Ровесник 2019» Львівської області

І знову перемога!!! Зразковий хореографічний колектив «Калинонька» повернувся з почесним ІІ місцем, яке отримав на міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного та вокально-хорового мистецтва «Ровесник 2019» Львівської області.  Вихованці Наталії Сергіївни Лугової вкотре продемонстрували свою майстерність, танцювальний хист і високий професіоналізм.

14:35 18.11.2019

Вітаємо з Днем народження Лободу Михайла Володимировича - заступника селищного голови Колківської селищної ради!

Вітаємо з Днем народження Лободу Михайла Володимировича - заступника селищного голови Колківської селищної ради!

Шановний Михайле Володимировичу! Вітаючи Вас з цим чудовим ювілеєм, зичимо здійснення всіх планів та задумів! Бажаємо, щоб підґрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я, а Віра, Надія та Любов завжди були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Хай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами! Впевнені, що людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, людяність, уміння творити добро! Хай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення!

15:55 15.11.2019

У Годомичівській школі відзначили Міжнародний день толерантності

У Годомичівській школі відзначили Міжнародний день толерантності

Толерантність - це вміння людини ставитись без агресії до думок інших людей, до їх способу життя, віросповідання, звичаїв, традицій, ідей і почуттів. Виявлення цієї людської якості залежить від методу виховання людини, її оточення. Міжнародний день толерантності відзначають 16 листопада в усьому світі. У цей день у 1995 році держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів терпимості, в якій йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Принципи толерантності закріпили у Загальній декларації прав людини, що проголошує неприйняття усіх форм дискримінації, недопущення геноциду і передбачає покарання за нього. Уже за традицією і в Годомичівській школі проводився Міжнародний День Толерантності. Щоразу це відбувається у нових форматах та з новими ідеями. Цього року це було заповнення інтерактивного плакату «Усі ми - різні, та усі ми - рівні!». Мета: "Ми повинні сприймати всіх людей, тільки тоді ми зрозуміємо, почуємо голоси інших, зможемо об'єднати зусилля, своєчасно прийти на допомогу один одному". Сподіваємось, що для учнів школи таке дійство було новинкою. Але можемо сказати, що нам усе вдалося!

15:54 15.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь