A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з перемогою юних знавців творчості Тараса Шевченка!

Вітаємо з перемогою юних знавців творчості Тараса Шевченка!

26 жовтня 2019 року на базі НВК «Маневицька ЗОШ І-ІІІ ст. № 2-гімназія» відбувся ІІ (районний) етап Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь учні ЗЗСО Колківської селищної ради. Конкурс проводиться з метою виховання в учнів почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини та вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка. Отже, щиро вітаємо з перемогою: за зайняте І місце: - Мельничук Діну, ученицю 5 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Рудники (вчитель Козак Т.М.); - Білінську Марію, ученицю 6 класу ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" (вчитель Садова С.В.); за зайняте ІІ місце: - Семйонову Софію, ученицю 8 класу ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" (вчитель Романюк М.С.); - Щербинську Анастасію, ученицю 9 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Рудники (вчитель Зуйко А.Є.); - Терешка Іллю, учня 9 класу ЗОШ І-ІІ ступенів с.Старосілля-філії ОЗНВК (вчитель Семйонова Л.В.); - Оксенюк Катерину, ученицю 11 класу ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" (вчитель Білоконенко Л.В.); за зайняте ІІІ місце: - Чвир Аліну, ученицю 5 класу ЗОШ І-ІІ ступенів с.Ситниця-філії ОЗНВК (вчитель Журук М.П.); - Щербинську Богдану, ученицю 6 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Рудники (вчитель Зуйко А.Є.); - Брик Ірину, ученицю 10 класу ОЗНВК "Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей" (вчитель Курдельчук Л.В.); - Назарчук Оксану, ученицю 11 класу ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Рудники (вчитель Зуйко А.Є.). Бажаємо переможцям успіхів у наступному етапі конкурсу!!!

15:10 06.11.2019

В Колківській дитячій бібліотеці відбулась зустріч з поетесою Галиною Рибачук-Прач

В Колківській дитячій бібліотеці відбулась зустріч з поетесою Галиною Рибачук-Прач

 В понеділок в Колківській дитячій бібліотеці запрошені діти та дорослі мали нагоду познайомитися з поетесою, дитячою письменницею і просто доброю, щирою, чуйною людиною Галиною Іванівною Рибачук-Прач. Вона представила свої поетичні твори для дітей. Діти з задоволенням читали її вірші, запитували про все, що їх цікавило: життя і творчість поетеси. Багато пісень Галини Прач-Рибачук покладені на музику та виконуються відомими авторами. Пані Галина подарувала книги бібліотеці. Зустріч пройшла в теплій дружній атмосфері!

16:11 05.11.2019

6 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ О 15-00 ГОД.  В ПРИМІЩЕННІ БІБЛІОТЕКИ  ОЗНВК КОЛКІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ ст.–ліцей ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАКАРПАТСЬКИМ ПИСЬМЕННИКОМ МИРОСЛАВОМ ДОЧИНЦЕМ

6 ЛИСТОПАДА 2019 РОКУ О 15-00 ГОД. В ПРИМІЩЕННІ БІБЛІОТЕКИ ОЗНВК КОЛКІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ ст.–ліцей ЗУСТРІЧ ІЗ ЗАКАРПАТСЬКИМ ПИСЬМЕННИКОМ МИРОСЛАВОМ ДОЧИНЦЕМ

Запрошуємо на творчу зустріч ІЗ ЗАКАРПАТСЬКИМ ПИСЬМЕННИКОМ МИРОСЛАВОМ ДОЧИНЦЕМ, який відбудеться в приміщенні шкільної бібліотеки ОЗНВК 06 листопада о 15:00 год.

10:09 04.11.2019

Сьогодні святкує свій День народження Оксенюк Ганна Іванівна-директор комунального закладу "Публічна бібліотека Колківської селищної ради"

Сьогодні святкує свій День народження Оксенюк Ганна Іванівна-директор комунального закладу "Публічна бібліотека Колківської селищної ради"

  Шановна Ганно Іванівно! У цей радісний для Вас і Ваших близьких день від усього серця бажаємо Вам здоров'я, невичерпної енергії, миру і благополуччя, щоб удача, щастя, увага друзів і тепло домашнього вогнища завжди були з Вами!

09:48 04.11.2019

Вітаємо з Днем народження Кулік Галину Степанівну-завідувача бібліотекою-філією с.Грузятин.

Вітаємо з Днем народження Кулік Галину Степанівну-завідувача бібліотекою-філією с.Грузятин.

Шановна Галина Степанівна! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, натхнення й терпіння, підтримки у всіх Ваших добрих починаннях!

12:48 01.11.2019

День села Новоукраїнка та Островки!

День села Новоукраїнка та Островки!

27 жовтня, у сонячний осінній день у селах Новоукраїнка та Островки відбулись Дні села. Як завжди, у цей день біля місцевих клубів зібрались не лише  односельчани, а й гості.

10:17 01.11.2019

До чого готуватися ФОПам: головні нововведення законів про РРО

До чого готуватися ФОПам: головні нововведення законів про РРО

Закони про касові апарати для ФОП і про "кешбек" вже офіційно опубліковано в «Голосі України», але почнуть діяти через півроку, за винятком окремих норм, що стосуються, зокрема, найменування контролюючого органу (Державна податкова служба), які набули чинності 20 жовтня і щодо застосування механізму кешбек - з 1 жовтня 2020 року, а також збільшення річного ліміту для ФОП другої групи - з 1 січня 2021 року. Читайте далі про те які нововведення очікують підприємців, хто саме зобов'язаний використовувати РРО (Реєстратор розрахункових операцій), зміни у звітності для ФОП, механізм "кешбек", та про які штрафи загрожують ФОП-ам.

16:19 30.10.2019

Вітаємо з Днем народження Сачковську Валентину Дмитрівну-завідуючу ЗДО "Берізка"

Вітаємо з Днем народження Сачковську Валентину Дмитрівну-завідуючу ЗДО "Берізка"

Шановна Валентина Дмитрівна! Вітаючи Вас з цим особистим святом, зичемо здійснення всіх планів та задумів. Бажаємо, щоб підгрунтям щасливого життя і плідної роботи було міцне здоров’я, а віра, надія та любов завжди були вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

11:09 30.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь