A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо на тренінг "НАСРР-система майбутнього"

Запрошуємо на тренінг "НАСРР-система майбутнього"

Шановні  представники громади! Наша ГО "Асоціація захист прав споживачів+" виграла грант від Волинської ОДА на проведення тренінгів для представників малого та середнього бізнесу. Просимо долучитися в межах повноважень до такого потрібної справи, як розповсюдження інформації про можливість навчання серед тих, хто хоче привести свій бізнес відповідно до стандартів та вимог законодавства.

15:42 20.11.2020

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем Гідності та Свободи

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем Гідності та Свободи

Дорогі земляки ! 21 листопада День Гідності і Свободи – це вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави та себе. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення свободи. Революція відбулася не лише в політичному житті країни, а й у нас самих, у нашій свідомості, у наших сім’ ях і родинах, у нашому суспільстві. Нині ми йдемо шляхом свободи й верховенства права, і ми не повинні схибити, маємо гідно відповідати на всі виклики часу. Адже наша боротьба не закінчена, доки не виконані усі вимоги Майдану, не втілені у життя його ідеали!

09:26 20.11.2020

Увага!Вакансія начальника  Служби у справах дітей  Колківської  селищної ради та  спеціаліста Служби у справах дітей

Увага!Вакансія начальника Служби у справах дітей Колківської селищної ради та спеціаліста Служби у справах дітей

Колківська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: Начальника Служби у справах дітей Колківської селищної ради та спеціаліста Служби у справах дітей

09:04 20.11.2020

Ситуація змінюється на краще!

Ситуація змінюється на краще!

За результатами моніторингових перевірок дотримання протиепідемічних заходів за останні 2 тижні можна відмітити, що ситуація змінилась на краще. Зокрема з 68 перевірених об’єктів порушення карантинних обмежень чи недотримання протиепідемічних вимог виявлено тільки в 4 випадках, що складає 6 % від загальної кількості перевірених об’єктів.

16:19 19.11.2020

До уваги користувачів ПАТ «Укртелеком»!

До уваги користувачів ПАТ «Укртелеком»!

На виконання наказу ПАТ «Укртелеком» від 30.09.2020 року № 357 «Про припинення надання послуг проводового радіомовлення  в Дніпропетровській, Кіровоградській, Запорізькій, Волинській, Житомирській, Полтавській та Чернівецькій областях (без обласних центрів) Волинська філія ПАТ «Укртелеком» з 01.01.2021 року припиняє надання послуг проводового радіомовлення на території Волинської області.

12:34 13.11.2020

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем працівників сільського господарства

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем працівників сільського господарства

Шановні працівники та ветерани сільськогосподарського виробництва ! Споконвічно напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку нашої держави, запорукою її процвітання. Аграрний сектор економіки є важливим у нашій громаді, в якому працюють дбайливі господарі.

08:45 13.11.2020

В Україні запроваджено загальнодержавну «помаранчеву» зону  та карантин «вихідного дня»

В Україні запроваджено загальнодержавну «помаранчеву» зону та карантин «вихідного дня»

Аби не вводити повний локдаун, який може не витримати українська економіка, в Україні запровадити загальнодержавний карантин на усій території країни з обмеженнями, які відповідають «помаранчевому» рівню епідеміологічної небезпеки. Окрім того, запроваджується карантин «вихідного дня», який діятиме з 00:00 суботи до 00:00 понеділка у період з 14 листопада до 30 листопада 2020 року.

14:50 12.11.2020

Протокол Про результати голосування з виборів депутатів Колківської селищної ради в єдиному багатомандантному виборчому окрузі

Протокол Про результати голосування з виборів депутатів Колківської селищної ради в єдиному багатомандантному виборчому окрузі

Протокол Колківської селищної територіальної виборчої комісії Про результати голосування з виборів депутатів Колківської селищної ради в єдиному багатомандантному виборчому окрузі.

09:27 11.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь