A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІТАЄМО ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ

Дата: 14.10.2022 13:29
Кількість переглядів: 178

Фото без опису14 жовтня для України є символічною датою. У цей день ми відзначаємо відразу декілька свят, які є значними для нашої країни. День захисника і захисниць України, День створення УПА (80-річчя) Покрова Пресвятої Богородиці, яка вважалася покровителем українського воїнства в різні часи, та День українського козацтва.

Упродовж століть українські землі від ворогів боронили відважні воїни української землі. Нині на захисті суверенітету України стоять доблесні українські військові та добровольці, які є гідними спадкоємцями духовних цінностей та традицій славних предків.

Тож прийміть найщиріші вітання з нагоди цих знакових для кожного українця свят! Висловлюємо сердечну подяку кожному, хто проявив героїзм, справжній український бойовий дух під час захисту свободи, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави. На вашій сміливості, відданості та небайдужості тримається надія всього нашого народу на мирне небо. Нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого. Міцного вам здоров’я, добробуту та родинного затишку!

Вічна пам’ять тим, хто віддав життя за свободу Батьківщини та низький уклін родинам загиблих Героїв!

Слава Героям! Слава Україні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь