A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

На депутатські крісла у Колківській громаді претендують 147 кандидатів

На депутатські крісла у Колківській громаді претендують 147 кандидатів

25-го вересня під час засідання Колківської селищної територіальної виборчої комісії Луцького району Волинської області стало відомо про реєстрацію кандидатів на посаду депутатів до Колківської сіелищної ради. Згідно вимог Виборчого кодексу, враховуючи принципи гендерного квотування, Колківська СТВК зареєструвала 147 кандидатів від шести політичних сил. Депутати обиратимуться на чотирьох територіальних виборчих округах.

10:30 30.09.2020

Привітання для бібліотекарів громади з Всеукраїнським днем бібліотек

Привітання для бібліотекарів громади з Всеукраїнським днем бібліотек

Шановні бібліотекарі! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

08:28 30.09.2020

Перемога команди представників Колківської громади на обласному фестивалі -  змаганнях "Здорова молодь - здорова нація"

Перемога команди представників Колківської громади на обласному фестивалі - змаганнях "Здорова молодь - здорова нація"

25 вересня 2020 року Волинським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням у справах молоді та спорту облдержадміністрації було проведено ІV обласний фестиваль серед молоді за програмою Всеукраїнських масових спортивних заходів для молоді «Здорова молодь – здорова нація».

10:27 29.09.2020

Україна вшанує 79-ті роковини трагедії Бабиного Яру

Україна вшанує 79-ті роковини трагедії Бабиного Яру

29 - 30 вересня 1941 рік, Бабин яр. Страшна трагедія розігралася в колись малопримітному урочищі на північному-заході Києва. Німецькі окупанти, за участю колабораціоністів, розстріляли, за різними даними, від 30 до 150 тисяч осіб – військовополонених, євреїв, циган, цивільних осіб. Більшість жертв кривавої розправи були жителями Києва, але до розстрільним ярах звозилися люди з інших українських міст і регіонів СРСР.

08:30 29.09.2020

Туристи - це хто? 27 вересня - Всесвітній день туризму

Туристи - це хто? 27 вересня - Всесвітній день туризму

Всесвітній день туризму всі любителі подорожей відзначають 27 вересня. Дата припадає на день закінчення туристичного сезону в північній півкулі і його початку в південному. Свято встановлено Генеральною асамблеєю Всесвітньої туристичної організації, або ЮНВТО. Датою заснування свята вважається 27 вересня 1979 року.

11:22 25.09.2020

Щирі вітання усім працівникам позашкільної освіти!

Щирі вітання усім працівникам позашкільної освіти!

Наше невпинне життя стрімко біжить, не залишаючи осторонь наших дітей. І щоб вони виросли всебічно розвинутими, педагоги-позашкільники виховують в них якості, які згодом вони можуть використовувати у своєму житті. Є безліч занять, які потім можуть змінитися на професію, або сформувати погляди на життя, смаки. Позашкілля — це друга школа для дитини, де вона вчиться та розвивається!

10:25 25.09.2020

ДО ВІДОМА БДЖОЛЯРІВ,  які здійснюють діяльність на території Колківської селищної ради

ДО ВІДОМА БДЖОЛЯРІВ, які здійснюють діяльність на території Колківської селищної ради

Шановні бджолярі Колківської громади!До 01 жовтня 2020 року завершується прийом документів на отримання дотації, яка передбачена Постановою Кабінету Міністрів України від 20.05.2020 року №395  за наявні бджолосім’ї.  Дотація надаватиметься на безповоротній основі юридичним особам, фізичним особам-підприємцям та фізичним особам, які є власниками бджолосімей, за наявні в поточному році від 10 до 300 бджолосімей, у розмірі 200 гривень за бджолосім’ю. У разі наявності більше ніж 300 бджолосімей максимальний розмір дотації ставить 60000 гривень одному одержувачу.

16:44 23.09.2020

Школярі закладу загальної середньої освіти села Рудники  долучилися до Всесвітньої акції з прибирання

Школярі закладу загальної середньої освіти села Рудники долучилися до Всесвітньої акції з прибирання

«Побачив? Прибери», – таке гасло обрали учасники екоподії «World Cleanup Day», участь у якій беруть люди з 180 країн. Цьогоріч екологічна акція відбулася і в Колківській громаді. До Всесвітнього дня прибирання долучилися учні та вчителі школи села Рудники.

12:49 22.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь