A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Колківська громада отримала пожежне спорядження

Дата: 30.09.2022 15:40
Кількість переглядів: 511

Фото без описуКолківська громада отримала пожежне спорядження

 Колківська територіальна громада взяла участь у конкурсі «Вогнеборці. Пожежне спорядження для місцевих пожежних формувань» та отримала гуманітарну допомогу у вигляді спеціального спорядження в рамках проєкту, що імплементується у співпраці з BGK (Банком крайового господарства) та фінансується ЄС з метою підтримки сфери пожежного захисту у громадах.  

Допомога польських благодійників виявилася корисною та своєчасною. Участь та перемога у грантовій програмі надала можливість поповнити матеріально-технічну базу добровільної пожежної дружини, підвищити рівень цивільного захисту населення.

Дарувальник надав Колківській селищній раді для Місцевої пожежної команди пожежний інвентар: пожежну драбину, бензопилу та хлопавки пожежні для гасіння трави. «У такий нелегкий та небезпечний час отримане пожежне спорядження – добра підмога нашим рятувальникам»,- зазначила Наталія РЕЙКІНА, секретар ради. 

«Цей інвентар допоможе ефективно виконувати завдання при виникненні надзвичайних ситуацій, рятувальники ще краще виконуватимуть свою нелегку й відповідальну роботу та » , - наголосив Віталій ГАЙДУЧИК, начальник місцевої пожежної команди Колківської селищної ради.

 Гуманітарна допомога, яку отримала Колківська громада від польської сторони – це не тільки матеріальна підтримка, це підтвердження згуртованості та турботи братнього народу, його справжнього бажання допомогти. 

Висловлюємо слова щирої подяки Фонду міжнародної солідарності і Банку крайового господарства (BGK).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь