A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги споживачів скрапленого газу Колківської селищної ради!!!

До уваги споживачів скрапленого газу Колківської селищної ради!!!

Шановні жителі Колківської громади! Протягом 09 – 13 листопада 2020 року здійснюється прийом замовлень на доставку скрапленого газу. Усіх бажаючих просимо здійснити запис з 9.00 до 17.00 год. за телефоном: 0960022801.

15:50 09.11.2020

«Браво!» співочому таланту колківських патріотів

«Браво!» співочому таланту колківських патріотів

Кожен виступ чоловічого вокального ансамблю Колківського будинку культури – незмінний успіх для артистів і свято для їхніх слухачів. Чоловічий вокальний ансамбль вже протягом п’яти років бажаний гість не тільки місцевих культурно–масових заходів, але й районних та обласних. Виконує колектив три десятка україномовних різножанрових пісень, серед яких – багато народних та сучасних естрадних.

15:13 09.11.2020

Працівники культури та майстри народного мистецтва Колківської селищної ради відзначили професійне свято

Працівники культури та майстри народного мистецтва Колківської селищної ради відзначили професійне свято

Всеукраїнський день працівників культури – свято, яке стосується кожного, адже «Культура – це простір, в якому проходить все життя людини від її народження і до смерті».

15:01 09.11.2020

9 листопада - День української мови та писемності

9 листопада - День української мови та писемності

День української мови та писемності став офіційним святом у 1997 році, та історія його древня, як і сама українська мова. Дата Дня української мови та писемності припадає на православне свято – день вшанування преподобного Нестора-літописця. Адже дослідники вважають, що саме з його праці починається писемна українська мова. Колись навіть дітей віддавали до школи саме у цей день, після служби у церкві, де молились та просили у Нестора-літописця аби благословив майбутніх учнів. Це й не дивно, адже преподобний здобув всесвітню славу. Принесла її праця всього життя Нестора-літописця, котрий взяв участь у літописанні Київської Русі і залишив світу неоціненний скарб – «Повість минулих літ». Нестор-літописець був священнослужителем Київсько-Печерської лаври та літописцем. Його мощі досі знаходяться у Києві, в печерах лаври.

08:57 09.11.2020

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Вітання селищного голови Олександра ПАЛІНКЕВИЧА з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дорогі працівники культури, невтомні корифеї вишуканої творчості, генії творчої думки! Вітаю вас з Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва! Бажаю постійно вдосконалюватися, з ентузіазмом шукати і втілювати свої чудові ідеї, втілювати задумане в шедеври!

08:26 09.11.2020

Участь Колківської громади в проєкті  «Зелена планета з МХП»

Участь Колківської громади в проєкті «Зелена планета з МХП»

Благодійний фонд “МХП-Громаді” навесні оголосив Всеукраїнську екологічну акцію з озеленення сільських територій “Зелена планета з МХП”. У рамках проекту в березні планувалося висадити близько 20 000 саджанців на територіях присутності підприємств Групи МХП. Але з певних причин(карантинні обмеження) дану акцію було відтерміновано на осінні місяці. На Волині підприємством-представником МХП є ТОВ «БАФФАЛО».

09:10 05.11.2020

Захворюваність на коронавірусну хворобу критична!

Захворюваність на коронавірусну хворобу критична!

Захворюваність на коронавірусну хворобу за останній місяць набула значного поширення, кількість захворювань збільшилась вп'ятеро. За показниками захворюваності є тенденція переходу Маневицького району до “червоної” зони, при цьому запроваджуються жорсткі обмеження, від яких страждає малий та середній бізнес, пересічні громадяни, зокрема: школи переходять на дистанційну форму навчання, припиняють роботу магазини промислової продукції (за виключенням тих, що здійснюють торгівлю засобами гігієни), заклади громадського харчування (за виключеннням тих, хто здійснює довезення замовлення додому), спортзали та фітнес — центри, обмежується рух залізничного та автомобільного громадського транспорту.

15:56 04.11.2020

Бережіть життя!

Бережіть життя!

За статистикою, більшість пожеж, пов’язаних із загибеллю людей, виникає саме у житловому секторі. В осінньо-зимовий період, рятуючись від холоду, люди не звертають увагу на дотримання правил пожежної безпеки. А це рано чи пізно призводить до пожежі і трагічних наслідків. Основними причинами пожеж у житловому секторі є порушення правил монтажу та експлуатації печей та димоходів, порушення правил експлуатації побутових електроприладів, коротке замикання електромережі, а також куріння у ліжку.

15:15 02.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь