A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

ЗАБОРОНА НА ТОРГІВЛЮ ПЕРВОЦВІТАМИ

ЗАБОРОНА НА ТОРГІВЛЮ ПЕРВОЦВІТАМИ

Щороку, у весняний період, триває масова торгівля ранньоквітучими видами рослин, в тому числі занесених до Червоної книги України, які є рідкісними і перебувають під загрозою зникнення. Висока декоративність та ранній термін цвітіння таких видів рослин як підсніжник білосніжний, білоцвіт весняний, шафран Гейфелів, шафран весняний, цибуля ведмежа (черемша), конвалія звичайна та інші призводить до того, що збут цих рослин виходить далеко за межі ареалу їх зростання. Масове збирання ранньоквітучих видів рослин призводить до знищення популяцій їх окремих видів, наголошують екологи.   

14:15 24.02.2020

Українська рідна мова - Всесвіту основа!

Українська рідна мова - Всесвіту основа!

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної багатоманітності. Історія свята, на жаль, має трагічний початок.

09:00 21.02.2020

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні в Колківській громаді

Вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні в Колківській громаді

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні. Саме вони зуміли рішуче стати до боротьби із злом, заплативши за перемогу надвисоку ціну – власне життя.

17:53 20.02.2020

Не паліть суху траву

Не паліть суху траву

Протягом 2019 року на території району виникало 102 пожежі. Під час пожеж травмовано 2 особи та загинуло 3 особи. Вогнем знищено та пошкоджено 86 будівель. В екосистемах виникало 31 пожежа. Під час лютого поточного року на території Волинської області спостерігається суха та сонячна погода, що призводить до неконтрольованого випалювання сухої рослинності, вже зареєстровано 7 пожеж на площі близько 9 га.

16:22 19.02.2020

Мобільний додаток «My Pol» - виклик поліції в один дотик

Мобільний додаток «My Pol» - виклик поліції в один дотик

Чи знаєте ви про безкоштовний мобільний додаток «My Pol»? Головною функцією додатку є миттєве інформування поліції про надзвичайні ситуації, події та злочини. Виклик поліції можна здійснити натиском лише однієї кнопки «SOS», без необхідності здійснення дзвінка на лінію «102». Завдяки геолокації  система сама визначить ваше місцезнаходження та спрямує дані до поліції. На території Волинської області додаток запрацював ще у 2018 році.    Додаток «My Pol» можна безкоштовно завантажити з платформ Play Market та App Store на смартфон та користуватися програмою після реєстрації.

12:55 19.02.2020

Як пройшов День закоханих в закладах культури Колківської селищної ради.

Як пройшов День закоханих в закладах культури Колківської селищної ради.

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

12:20 19.02.2020

Нарада з питань розвитку фізичної культури та спорту

Нарада з питань розвитку фізичної культури та спорту

У вівторок 11 лютого 2020 року, в приміщенні ОЗНВК «Колківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – ліцей», спільно з відділом освіти було проведено нараду та засідання методичного об'єднання вчителів фізичного виховання.

09:22 12.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь