A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Чисте довкілля – запорука нашого здоров’я!

Чисте довкілля – запорука нашого здоров’я!

Щороку у третю суботу квітня в Україні відзначають День довкілля. Працівники Колківської селищної ради, ЦНАПУ та відділу освіти активно взяли участь у заходах з благоустрою, прибиранні територій парків та скверу нашого селища.    

15:26 23.04.2021

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

Зміни в організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги

         Кабінетом Міністрів України 29 березня 2021 року прийнято постанову №277 “Про додаткові заходи щодо організації виплати і доставки пенсій та грошової допомоги за місцем фактичного проживання одержувачів у межах України”.

15:59 21.04.2021

Наша відповідальність — це і є профілактика всіх хвороб

Наша відповідальність — це і є профілактика всіх хвороб

     Аналізуючи захворюваність на коронавірусну хворобу за останніх два тижні  на території Маневицької, Колківської та Прилісненської об'єднаних територіальних громад, можна підмітити, що показники залишаються стабільно високими (в середньому реєструється до 9 випадків на добу).  Підйом захворюваності припадає на 25-26 березня, 1-2 квітня, 8-10 квітня та 15 — 16 квітня. Такі  хвилеподібні тенденції підйому  захворюваності, які припадають на четвер — суботу можна пояснити  збільшенням кількості контактів в попередні вихідні. Саме зараз збільшилась кількість відвідин родичів, міграція пов'язана з дачними роботами та відпочинком, а це, в свою чергу, впливає  на  збільшення інфікувань та в подальшому - збільшенню кількості хворих.

14:07 19.04.2021

На вулиці Грушевського працюють дорожники

На вулиці Грушевського працюють дорожники

На вулиці Грушевського працюють дорожники У Колках стартували  підготовчі роботи до проведення у рамках програми «Велике будівництво» ремонту регіональної автомобільної дороги державного значення Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі –Любешів – Дольськ. Замовником ремонтних робіт є Служба автомобільних доріг у Волинській області https://vl.ukravtodor.gov.ua/ Згідно з тендерною документацією буде відновлено 3-кілометрову ділянку у межах селища. Наразі проводяться роботи з монтажу системи водовідведення з проїзної частини до  водоприймальних колодязів по вулиці Грушевського.  Просимо жителів громади з розумінням віднестися до тимчасових незручностей. Водіїв та інших учасників дорожнього руху закликаємо бути обережними та уважними у місцях проведення дорожніх робіт , неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

10:41 16.04.2021

КОЛЕКТИВ КОЛКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ ТА БЛИЗЬКИМ САДОВОГО МИКОЛИ ПИЛИПОВИЧА.

КОЛЕКТИВ КОЛКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВИСЛОВЛЮЄ ЩИРІ СПІВЧУТТЯ РОДИНІ ТА БЛИЗЬКИМ САДОВОГО МИКОЛИ ПИЛИПОВИЧА.

Колектив Колківської селищної ради висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати - передчасної смерті  САДОВОГО МИКОЛИ ПИЛИПОВИЧА.

10:52 10.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь