A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Представники Колківської селищної ради взяли участь у Регіональній конференції «Інформаційна безбар’єрність у сфері медичних послуг»

Дата: 17.07.2023 17:05
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Представники Колківської селищної ради взяли участь у Регіональній конференції «Інформаційна безбар’єрність у сфері медичних послуг» (в рамках руху «ЗЕ!ЖІНКИ»).

Вітальним словом відкрила захід заступниця голови Луцької РВА Алла Ганіч. Регіональна лідерка руху «Зе!Жінки» Людмила Тананайська презентувала учасникам заходу особливості платформи «Дія», «Дія. Відкриті дані» та сайту НЦЗУ.

Фото без опису

До обговорення актуальних питань інформаційної доступності в медичних закладах району приєднались директор КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги Боратинської сільської ради" Оксана Чертюк та директор КНП "Рожищенський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Леся Басалик.

Фото без опису

На закінчення заходу присутні разом з керівницею фонду боротьби з раком - Марія Адамчук-Коротицька обговорили необхідність профілактичних щеплень, зокрема профілактику раку шийки матки шляхом вакцинації.

Щиро вдячні Луцькій районній державній адміністрації  та організаторам за неймовірно насичений захід та цінну інформацію, яка дуже актуальна для інформаційної безбарєрності у сфері медичних послуг, зокрема і в Колківській громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь