A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

20 липня 2023 року представники Колківської селищної ради взяли участь у відкритій зустрічі “Відновлення та розвиток територіальних громад Волині із використанням практик громадської участі”!

Дата: 25.07.2023 08:44
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

20 липня 2023 року представники Колківської селищної ради Уляна Шкабура та депутатка і керівниця проєктів ГО "Вікторія" - Оксана Попович взяли участь у відкритій зустрічі “Відновлення та розвиток територіальних громад Волині із використанням практик громадської участі”!

Фото без опису

На одному майданчику зібралися десятки представників органів місцевого самоврядування, проактивних громадських організацій та внутрішньо переміщених осіб, щоб не лише обговорити, а й напрацювати конкретні проєкти для своїх громад, які можуть дати результати вже в короткостроковій перспективі.

Фото без опису

Одним із головних лейтмотивів дискусії було питання як владі та третьому сектору можна краще співпрацювати й ефективно комунікувати, адже саме брак і невміння налагодити комунікації породжує більшість проблем.

Фото без опису

На важливості комунікації наголосив під час свого виступу і Захар Ткачук, виконавчий директор ГО «Молодіжна Платформа»: «Відкритий діалог й активна участь громадськості - це ключ до створення збалансованих та ефективних рішень. Аби забезпечити успішну реалізацію змін на місцях важлива згуртованість і спільна робота громадян та органів влади».

Після обговорень учасники заходу взялися за практичну складову. Під модерацією професійної тренерки та експертки з залучення Оксани Дащаківської учасники напрацьовували каталог спільних рішень “Як мають змінитись громади до перемоги”. 

Фото без опису

Захід відбувася в рамках проєкту «Підтримка діяльності громадського сектору Волині у період нових викликів та потреб», що реалізовує Волинський Інститут Права за підтримки Національного фонду на підтримку демократії (NED).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь