A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбувся відбір навчально-методичних видань педагогів  Колківської громади

Відбувся відбір навчально-методичних видань педагогів Колківської громади

Педагоги Колківської громади презентували свої навчально-методичні напрацювання у рамках XXVI обласної виставки дидактичних і методичних матеріалів «Творчі сходини педагогів Волині». Перший етап заходу відбувся на базі відділу освіти Колківської селищної ради.

09:00 04.03.2021

Що отримають пенсіонери у  березні 2021 року

Що отримають пенсіонери у березні 2021 року

З березня 2021 року, як і передбачено постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2021 року №127 “Про додаткові заходи соціального захисту пенсіонерів у 2021 році”, Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій – збільшено з 4888,83до 5426,60 грн (на 11 відсотків) показник середньої заробітної плати, з якої сплачено страхові внески, та який враховується для обчислення пенсії.

15:55 26.02.2021

Відбувся конкурс читців "Мій любий краю", присвячений 150 річниці від Дня народження Лесі Українки

Відбувся конкурс читців "Мій любий краю", присвячений 150 річниці від Дня народження Лесі Українки

З метою виявлення і підтримки творчо обдарованої молоді, сприяння розкриттю її таланту; підвищення ролі естетичного виховання обдарованих дітей і прищеплення їм любові до рідної мови та літератури, формування патріотичних почуттів засобами літературного слова, популяризації творчої спадщини Лесі Українки 23 лютого 2021 року в Будинку культури селища пройшов конкурс юних читців «Мій любий краю», присвячений 150-ій річниці від дня народження Лесі Українки. Організаторами заходу виступили Колківська селищна рада, Відділ освіти Колківської селищної ради та Публічна бібліотека.

17:05 25.02.2021

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Колківської селищної ради

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Колківської селищної ради

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 18 лютого 2021 року  під керівництвом селищного голови Олександра Палінкевича було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини селищної ради. 

16:06 22.02.2021

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні

20 лютого ми відзначаємо сьому річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.

16:00 19.02.2021

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

В Україні 20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Революція Гідності стала переломним моментом у новітній історії нашої держави. Її події змінили всіх нас. Уже минуло сім років, а спогади настільки яскраві, наче це було вчора.

15:21 19.02.2021

«Українською, будь ласка»: обслуговування споживачів має здійснюватися державною мовою

«Українською, будь ласка»: обслуговування споживачів має здійснюватися державною мовою

16 липня 2019 року набрав чинності Закон України «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Зазначений вище Закон регулює функціонування і застосування української мови як державної у сферах суспільного життя на всій території України. Водночас, дія Закону не поширюється на сферу приватного спілкування та здійснення релігійних обрядів.

15:43 16.02.2021

Час і досі не загоїв рану - цей одвічний біль Афганістану

Час і досі не загоїв рану - цей одвічний біль Афганістану

15 лютого 2021 року в Будинку культури, на базі бібліотеки-філії села Четвертня, відбувся захід під назвою "Час і досі не загоїв рани - цей одвічний біль Афганістану" присвячений Дню пам"яті воїнів-інтернаціоналістів. Захід розпочався зі слів ведучої про вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

10:10 16.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь