A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася зустріч в с.Рудники

Відбулася зустріч в с.Рудники

 У неділю 30 травня відбулася зустріч заступника селищного голови Михайла Лободи з жителями с. Рудники Рудниківського старостинського округу.

12:45 31.05.2021

Робоча зустріч в селі Чорниж

Робоча зустріч в селі Чорниж

   За ініціативи старости села Чорниж Тетяни Іванівни  Оніщук 26 травня відбулася робоча зустріч селищного голови Олександра Палінкевича та заступника селищного голови Михайла Лободи з жителями села.

11:25 29.05.2021

ПІДГОТОВКА ДО КУПАЛЬНОГО СЕЗОНУ!

ПІДГОТОВКА ДО КУПАЛЬНОГО СЕЗОНУ!

    Щороку перед початком купального сезону рекреаційні зони, відведені для купання, у період масового відпочинку людей мають бути обстежені й очищені від сторонніх предметів сертифікованими водолазними підрозділами аварійно-рятувальної служби або спеціалізованими аварійно-рятувальними службами.     Саме з даною метою група водолазно-рятувального відділення м. Луцька АРЗ СП УДСНС, провела обстеження акваторії дна пляжу на р.Стир.     В ході робіт:  -    Проведено очищення  дна акваторії пляжу від предметів, що можуть нанести травми при купанні( затоплені гілки, каміння, консервні банки). -    вимірювання глибини дна акваторії пляжу;     Наступним кроком:  -    отримання позитивного висновку; -    проведення лабораторного дослідження води;  -    затвердження  місця відпочинку людей на водному об’єкті; -    облаштування місця масового відпочинку людей; -    прийняття та навчання  рятувальників на період купального сезону.

08:42 28.05.2021

Розмір виплат за лікарняними і по вагітності та пологах зріс на 15,2% і 14,8% відповідно

Розмір виплат за лікарняними і по вагітності та пологах зріс на 15,2% і 14,8% відповідно

Середньоденний розмір допомоги по тимчасовій втраті працездатності за підсумками січня–квітня 2021 року зріс на 15,2% порівняно з тим же періодом 2020 року, він склав 368,07 грн. Сума середньоденної виплати допомоги по вагітності та пологах за той же період зросла на 14,8% та склала 320,35 грн. Зазначені виплати здійснюються Фондом соціального страхування України працевлаштованим особам у разі настання страхового випадку та компенсують працівникам втрачений заробіток.

11:19 27.05.2021

Робота трудового архіву Колківської селищної ради

Робота трудового архіву Колківської селищної ради

Завершено прийом та упорядкування документів СВК «Мрія», які передані у трудовий архів Колківської селищної ради для належного зберігання та оперативної видачі довідок соціально-правового характеру колишніми працівниками Сільськогосподарського виробничого кооперативу «Мрія» (попередні назви господарства: колгосп ім. Кірова, колгосп ім. Хрущова, колгосп ім. Свердлова, колгосп «Волинь», СКП «Волинь»).

11:14 27.05.2021

Міжнародний день біорізноманіття

Міжнародний день біорізноманіття

    Щорічне відзначення Міжнародного дня біологічного різноманіття – чудова можливість ще раз згадати про необхідність збереження біорізноманіття та усвідомити відповідальність кожної людини за збереження цієї дорогоцінної спадщини для нинішніх та прийдешніх поколінь.

09:45 24.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь