A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Національне агентство з питань запобігання корупції нагадує про подання е-декларацій

Дата: 05.02.2021 14:12
Кількість переглядів: 450

Фото без описуНаціональне агентство з питань запобігання корупції нагадує, що 01.01.2021 розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2020 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Кампанія з декларування триватиме до 31 березня.

Під час заповнення декларацій важливо враховувати зміни, пов’язані із застосуванням оновленого антикорупційного законодавства. Національне агентство на своєму вебсайті постійно доповнює та актуалізує інформацію, яка може стати корисною для заповнення та подання декларації.

Нагадуємо, як можливо отримати роз’яснення для заповнення декларації:

1. Зверніться до уповноважених підрозділів/осіб із питань запобігання корупції у вашій установі за консультацією. Їхні контакти можливо знайти за посиланням на мапі, яку ми розробили для вас у 2020 році: https://nazk.gov.ua/uk/katalog-upovnovazhenyh.

2. Зателефонуйте до нашого Контакт-центру, створеного у 2020 році: +38(044)200–06–94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

3. Ознайомтеся з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій у нашій базі знаньза посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/. Працює зручний пошук за ключовим словом.

4. Для отримання технічної допомоги щодо роботи з Реєстром зверніться за адресою support@nazk.gov.ua або заповніть форму зворотнього зв’язку на нашому веб -сайті.

Зазначаємо, що через набуття чинності закону, який частково відновлює повноваження НАЗК, громадяни знову можуть подати повідомлення про суттєві зміни у майновому стані в електронному вигляді в Реєстрі декларацій.

Суб’єктам декларування необхідно завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого електронного підпису (КЕП).

Перед початком роботи з Реєстром декларацій переконайтеся у наявності усієї необхідної інформації для заповнення декларації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь