Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

День села!

День села!

Щирими душею, працьовитими, дружніми  та глибоко віруючими - є жителі села Старосілля.  Напевно, ці людські якості жителів села відіграли значну роль у день святкування Дня села 29 липня 2018 року.  У цей день все пройшло на найвищому організаційному рівні: відпрацьований до дрібниць святковий концерт, в якому взяли участь працівників будинків культури Колківської селищної ради та викладачі Колківської дитячої музичної школи, вдало підібрані номери, гарний настрій та виставка місцевих майстринь, що стала окрасою свята.  Під час урочистої частини цінними  подарунками  були нагороджені  жителі села в різних номінаціях, а саме : золоте весілля, срібне весілля,багатодітна родина, зразкова родина, патріотична родина, двір зразкового порядку, майстриня села, а також за активну участь у громадському житті села. Звісно не забули і про найстарших та наймолодшого жителів   села Старосілля. З найщирішими привітаннями  з нагоди свята виступили в.о.старости Віктор Регешук та Колківський селищний голова Олександр Палінкевич. Помічники народного депутата України Ірини Констанкевич Леонід Новак та Микола Васага від її імені вручили  медичне обладнання для ФАПу с.Старосілля  та  матеріальну допомогу на  ремонт Свято-Успенського храму. Старосільські рибалки згуртувались та зварили 100 літрів смачної рибної юшки, якою безкоштовно частували жителів села та гостей, які завітали на свято. Також ТзОВ "Баффало" піднесло чудовий солодкий подарунок, який був доречний у такий гарячий липневий день - МОРОЗИВО, яким безкоштовно ласували і дорослі, і діти.  Ну і, звичайно, не обійшлось без атракціонів,  яким дуже була рада малеча!

09:07 10.08.2018

Наша гордість!

Наша гордість!

Аналізуючи результати 2017-2018 навчального року, з гордістю хочеться відзначити, що нам є чим і ким пишатися. Учні закладів загальної середньої освіти Колківської громади  брали участь в районних, обласних та всеукраїнських олімпіадах, мистецьких конкурсах, фестивалях та спортивних змаганнях, де зайняли призові місця і здобули нагороди.

16:53 09.08.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

    Шановні жителі громади! Звертаємо Вашу увагу, що контейнери для роздільного збору сміття встановлені лише для пластикових пляшок (ПЕТ), алюмінієвих банок, поліетиленових каністр та поліетиленових торбинок. Для решти сміття є паспортизовані сміттєзвалища, які знаходяться у смт.Колки та с.Старосілля.. Якщо кожен з нас не буде виконувати умови договору правильного розподілу сміття, то підприємство, що займається утилізацією зібраного в контейнері сміття відмовиться надавати свої послуги, про що вже було напередодні повідомлено адміністрацію селищної ради.

16:58 18.07.2018

День села Ситниця!

День села Ситниця!

"Село моє єдине,неповторне!" У неділю 15 липня 2018 року на 244-у річницю свого Дня народження до місцевого БК с.Ситниця жителі поспішали цілими сім'ями,родинами.

17:37 17.07.2018

Вітаємо з Днем народження о.Богдана!

Вітаємо з Днем народження о.Богдана!

Дорогий отче! Вітаємо Вас з днем народження, бажаємо Вам Божої допомоги у всіх справах, здоров’я, взаєморозуміння з людьми, які Вас потребують, гармонії на душі. Також бажаємо міцної віри і духовних сил, благополуччя і мирного неба, щирих молитов і відсутності хвилин розпачу, поваги і світлої надії.Хай Бог нагородить Вас всіма благами, обдарує довголіттям, дасть Вам щастя і удачі.

17:32 17.07.2018

День села Боровичіі!

День села Боровичіі!

      У день апостолів Петра і Павла жителі села Боровичі відзначали 433-ій день народження свого села. З усіх вулиць села люди поспішали на свято, зал був переповнений. Навколо лунав веселий сміх, обличчя людей світились радістю, малеча була захоплена повітряними кульками, жителі вітали одне одного зі святом. Уже все це було так феєрично! А потім розпочався святковий концерт: свої музичні номери дарували боровичанам працівники та аматори Колківського та Боровицького БК. Не менш хвилюючими були виступи наймолодших артистів.       Величності святу надавала присутність поважних гостей. Із вітальними словами до жителів села зверталися Колківський селищний голова Олександр Палінкевич, помічник народного депутата України Ірини Констанкевич Леонід Новак та представник фонду "Тільки разом" Надія Борисюк. Було відзначено подяками та цінними подарунками жителів села.  Завдяки Колківській селищній раді та ТОВ "Баффало" відбувся розіграш святкової лотереї, до якої також долучилися Валентина Лисюк та Роман Лисюк, а наостанок ТОВ "Баффало" презентувало усім учасникам свята морозиво. Шкода, що дощ став перешкодою для проведення ряду інщих розваг  і всеж таки свято удалось на славу!

13:06 17.07.2018

821-річниця селища Колки!

821-річниця селища Колки!

За доброю і славною традицією в третю неділю липня жителі Колок святкують День селища. Тож і цьогоріч 15 липня колківчани відвідали селищний стадіон, де на них чекали урочисті заходи, розваги  та чимало сюрпризів.

10:25 17.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь