Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

День вишиванки у ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Годомичі

День вишиванки у ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Годомичі

Барвистими рушниками зацвіла школа с. Годомичі: у ній 17 травня відбулась виставка "Рушник моєї родини". Ткані, вишиті хрестиком, гладдю та мережкою родинні обереги дивували незвичайністю узорів, різноманітністю кольорів та таємничістю символіки та підтексту.

10:20 21.05.2018

Футбольний матч пам'яті героя АТО Олександра Кінаха

Футбольний матч пам'яті героя АТО Олександра Кінаха

17 травня вже вдуге відбувся турнір по міні-футболу пам*яті Олександра Кінаха у с. Годомичі. У товариській зустрічі на футбольному полі зійшлися шкільні команди сусідніх сіл - Годомичі, Старосілля, Боровичі та Четвертня. У захопливій боротьбі кубок вибороли другий раз підряд юні футболісти Годомицької школи. Команда с. Старосілля була другою, боровичани - треті.

10:14 21.05.2018

День Матері!

День Матері!

   13 травня 2018 року в актовій залі Колківського ВПУ-24 відбувся урочистий концерт присвячений Дню матері, під гаслом "Вам, берегині роду!" У цей святковий,  світлий  день  зібралися жителі громади, щоб вшанувати найрідніших людей на землі - усіх матусь.

14:34 14.05.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

Щиро вітаємо з Днем народження прибиральника службових приміщень Колківської селищної ради Гапончук Ольгу Іванівну!

11:25 14.05.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

З Днем народження сердечно вас вітаєм, Щиро радості і щастя побажаєм, І здоров’я щоб міцним було, А життя, як маків цвіт, цвіло! Щоб збувались мрії і бажання, Не втрачались віра, сподівання, Серце радість щедро полонила, Бог давав і розуму, і сили! Дім ваш буде щирим і привітним, І кохання в ньому хай розквітне, Гості за столом і вся рідня, Буде повним, радісним життя!

09:20 14.05.2018

73-тя річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

73-тя річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

9 травня 2018 року біля пам'ятника  загиблим воїнам відбувся урочистий мітинг присвячений 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка пройшла чорним смерчем майже по всіх континентах планети, несучи за собою смерть та горе. Із словами вдячності до учасників війни звернулися Колківський селищний голова Палінкевич Олександр,  голова Колківської Ветеранської організації   Столяр Світлана  та Стипендіат Президента України Білінський Павло. Помолитися та схилити  голови у пошані перед тими, хто 73 роки тому під різними прапорами, з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію також прийшли священики Закидальський Андрій та Білінський Олександр.

10:56 10.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь