A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

29 липня відбулися урочистості з нагоди Дня села Старосілля

Дата: 10.08.2018 09:07
Кількість переглядів: 909

Щирими душею, працьовитими, дружніми  та глибоко віруючими - є жителі села Старосілля.  Напевно, ці людські якості жителів села відіграли значну роль у день святкування Дня села 29 липня 2018 року. 
У цей день все пройшло на найвищому організаційному рівні: відпрацьований до дрібниць святковий концерт, в якому взяли участь працівників будинків культури Колківської селищної ради та викладачі Колківської дитячої музичної школи, вдало підібрані номери, гарний настрій та виставка місцевих майстринь, що стала окрасою свята. 

Під час урочистої частини цінними  подарунками  були нагороджені  жителі села в різних номінаціях, а саме : золоте весілля, срібне весілля,багатодітна родина, зразкова родина, патріотична родина, двір зразкового порядку, майстриня села, а також за активну участь у громадському житті села. Звісно не забули і про найстарших та наймолодшого жителів   села Старосілля. З найщирішими привітаннями  з нагоди свята виступили в.о.старости Віктор Регешук та Колківський селищний голова Олександр Палінкевич. Помічники народного депутата України Ірини Констанкевич Леонід Новак та Микола Васага від її імені вручили  медичне обладнання для ФАПу с.Старосілля  та  матеріальну допомогу на  ремонт Свято-Успенського храму.
Старосільські рибалки згуртувались та зварили 100 літрів смачної рибної юшки, якою безкоштовно частували жителів села та гостей, які завітали на свято. Також ТзОВ "Баффало" піднесло чудовий солодкий подарунок, який був доречний у такий гарячий липневий день - МОРОЗИВО, яким безкоштовно ласували і дорослі, і діти.  Ну і, звичайно, не обійшлось без атракціонів,  яким дуже була рада малеча!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь