A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошено конкурс!

Оголошено конкурс!

Оголошення про проведення конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році

10:00 12.04.2018

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з 55-річчям завідувача ДНЗ "Сонечко" с.Боровичі Білан Світлану Володимирівну! Прийміть вітання наші щирі: Хай Ваша доля розквіта, Хай у здоров’ї, щасті й мирі Рясні красуються літа! Хай усмішка в очах іскриться, Пісень веселих лине водограй, Нехай весна щоденно сниться І веселково грає небокрай! Бажаєм щастя і достатку. Ясного неба і тепла, В житті – лиш злагоди й порядку Щоб доля світлою була. В роботі – успіху й терпіння, У справах – вічного горіння, В сім’ї – любові і тепла Від друзів всіх – лише добра! Нехай пісні всі милозвучні Для Вас лунають знов і знов, Хай будуть з Вами нерозлучні Добро, надія і любов! Як би зібрати всі слова земні – Ми вибрали б прості і невисокі: Щоб ваші дні трояндами цвіли, А у душі завжди був спокій.

11:29 10.04.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле і гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!

09:00 04.04.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

 Від усього колективу вітаємо з днем народження хорошого працівника, добру людину і прекрасну жінку! Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя б’є ключем, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.

08:32 04.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь