A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Святкування Дня селища Колки!

Дата: 17.07.2018 10:25
Кількість переглядів: 2610

За доброю і славною традицією в третю неділю липня жителі Колок святкують День селища. Тож і цьогоріч 15 липня колківчани відвідали селищний стадіон, де на них чекали урочисті заходи, розваги  та чимало сюрпризів.

На стадіоні відбувся перенесений матч 13 туру першої ліги районного чемпіонату з футболу між командами Колки – Годомичі з рахунком 5:0.

Свято розпочалось з урочистої частини.У вітальному слові Колківський селищний голова Олександр Палінкевич зазначив, що Колки мають древню та славетну історію, яка ведеться із 1197 року та привітав усіх присутнім зі святом.

Серед запрошених гостей на святі були присутні старости старостинських округів об’єднаної територіальної громади:  Анатолій Кушнірчук, Тамара Мандзюк, Ольга Махновець  та Володимир Бойко. До привітань доличилась і народний депутат України Ірина Констанкевич.З нагоди Дня народження селища Ірина Констанкевич оголосила Подяки народного депутата та вручила цінні подарунки.  Із промовами до присутніх також звернулися настоятель Свято-Хрестовоздвиженського храму УПЦ смт Колки о. Олександр Білінський та настоятель місцевого Свято-Миколаївського храму УПЦ КП о. Андрій Закидальський. 

Колківський селищний голова Олександр Палінкевич та заступник Тетяна Бобік провели церемонію нагородження колківчан за номінаціями: «Гордість медицини», «Гордість профтехосвіти», «Довгожитель селища», «Наймолодший житель»,«Юний ерудит селища», «Багатодітна сім*я», «Двір зразкового порядку», «Заклад зразкового благоустрою», «Творча родина», «Золоте подружжя» та «Ювіляри селища», а також солодощами відзначили учасників представленої виставки робіт – Людмилу Островську, Альону Світач, Наталію Кравчук та Наталію Фінюк та меценатів, які часто допомагають юним футболістам селища, – підприємців Сергія Лойка і Тараса Квача.

Розпочати концерт змогли лише вокальний колектив місцевого будинку культури, оскільки погода внесла свої сюрпризи і усі присутні змушені були ховатись від проливного дощу. Але всеж таки молодь змогла потанцювати на святковій дискотеці до пізньої ночі. Крім того, батьки з дітками могли відпочити і на атракціонах, і поласуватись смачненьким, оскільки діяла виїзна торгівля.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь