Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

День села Розничі!

День села Розничі!

       Щорічно за традицією, мешканці села Розничі відзначають День села, який цього року випав на День молоді.Саме в цей день з'їзджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу, цінні поради батька. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей, а особливо випускників школи, які традиційно організовують ювілейну зустріч після закінчення школи на святкуванні дня села.

16:09 25.06.2018

З Днем молоді України!

З Днем молоді України!

     Сердечно вітаємо всіх жителів Колківської громади з Днем молоді!   Молодість - це пора пошуку і час надій. Саме зараз вам властиве почуття впевненості у власних силах, здатне допомогти в досягненні успіхів у різних сферах - спорті, політиці, бізнесі. Україна стрімко розвивається, і її подальша доля безпосередньо залежить від того, наскільки ви будете здатні мобілізувати свої духовні і фізичні сили на благо України.     Насолоджуйтеся цим літнім днем! Бажаємо настрою відповідного і сил нескінченних, бажаємо втілення думок та ідей. І нехай цей час, період вашої молодості, буде таким, щоб вам могли позаздрити ті, хто молодший вас, і, дивлячись на те, як ви йдете по життю з успіхом, нехай люди похилого віку згадують свої непрості роки і радіють за вас!

15:18 22.06.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

Вітаємо з Днем народження директора та художнього керівника Четвертнянського будинку культури Костюка Станіслава Федоровича!

14:43 22.06.2018

Звіт про роботу табору відпочинку з денним  перебуванням дітей «ВЕСЕЛКА» в 2018 році

Звіт про роботу табору відпочинку з денним перебуванням дітей «ВЕСЕЛКА» в 2018 році

Діти – це наше майбутнє. Кожен навчальний день, тиждень, місяць і рік учителі працюють над вихованням свідомої, соціально та духовно сформованої особистості. Але навчально-виховний процес – це не лише час навчання, а й канікул. Особливо гостро постає питання зайнятості учнів у канікулярний час. Літні канікули є найбільшими у навчальному році. Літа кожна дитина чекає з нетерпінням, адже це час, коли можна по-справжньому відпочити і не думати про уроки. Пришкільний табір – одне із місць, де можна відпочити, змістовно провести час, побувати на різноманітних екскурсіях, взяти участь у цікавих конкурсах: інтелектуальних, спортивних, гумористичних, мистецьких, музичних тощо. 

14:49 20.06.2018

Фарба для навчальних закладів!

Фарба для навчальних закладів!

ПІДГОТОВКУ ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ КОЛКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ РОЗПОЧАТО!Закуплено фарби, лаки  на суму 188 739 тис.грн. для навчальних закладів, які будуть використані для проведення ремонту.

12:24 19.06.2018

ЛІТНІЙ МОВНИЙ ТАБІР

ЛІТНІЙ МОВНИЙ ТАБІР

Володіння англійською мовою та іншими іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції. Без англійської  та німецької мов немає ні сучасної науки, ні вищої освіти. Це також запорука успішної персональної кар’єри.

08:51 19.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь