A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Відбулась робоча зустріч з керівництвом Волинського регіонального офісу водних ресурсів

Дата: 19.05.2021 08:30
Кількість переглядів: 538

 Фото без описуШляхи співпраці, проблематику в  громаді та спільний алгоритм подальших дій  було обговорено на робочій зустрічі між представниками Колківської селищної ради                         та керівництвом  регіонального офісу водних ресурсів у Волинській області в особі керівника Романа  Євлікова та  заступника Ростислава Кравчука.                     

Найбільш актуальним питанням є і залишається проведення комплексу робіт з розчищення русла річки Стир від  аварійних дерев, засмічення та замулення, необхідність  постійного очищення заплав, укріплення берегів, оскільки  проведення даних заходів не дають бажаного результату на довготривалий період, а потребують постійних   і системних робіт.

Начальник Маневицької експлуатаційної дільниці Віктор Пахольчук  окреслив сьогочасний стан      меліоративної  системи громади і наголосив  на  щорічній потребі  у реалізації попереджувальних заходів  з метою захисту від підтоплення громадських та житлових забудов, полів та сінокосів.

Створення спільної робочої групи для проведення вивчення санітарного стану водних об’єктів  стане першим кроком до клопіткої роботи.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь