A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Герої не вмирають! Вони стають нашими небесними захисниками, нашою небесною армією!

Дата: 15.05.2022 12:19
Кількість переглядів: 1548


Учора, 14 травня, Колківська громада провела в останню путь свого земляка, справжнього воїна, вірного солдата України Івана МОСІЙЧУКА.
На подвір'ї рідної домівки воїна Івана зібралися сотні людей: рідні, близькі, друзі, знайомі, військовослужбовці, бойові побратими, небайдужі земляки та жителі навколишніх сіл,  керівники громади, які прийшли провести в останню путь загиблого Героя та вклонитися його мужності й відвазі.

Фото без опису

Чин похорону загиблого Героя звершив в Свято-Успенському храмі настоятель храму, благочинний протоієрей Петро Бугайчук, якому співслужили  священники УПЦ та ПЦУ. 
Звертаючись до присутніх,  благочинний Петро зазначив: «З вдячністю ми нині спогадуємо служіння покійного Івана нашому українському війську, нашому народові, його витривалість, боротьбу за свободу українському народу. Він був опорою у сім'ї для мами Світлани та трьох сестричок,  прикладом для наслідування меншому брату.
Ми нині запевняємо наші щирі молитви, співчуття за загиблим Іваном і розділяємо те горе разом із родиною. Вручаємо душу загиблого на війні Івана,  безмежному Божому милосердю і супроводжуємо в останню путь прощальною молитвою. І хай добрий світлий спомин про захисника України  назавжди залишиться у пам’яті рідних, побратимів, всіх тих хто знав його, любив, шанував. Господи прийми душу воїна Івана, дай йому вінець правди та нагороду в Царстві Божому».

Фото без опису

Рідним селом українського воїна проводжали в останню путь схилившись на коліна, односельчани.

Фото без опису

Поховали Івана із військовими почестями на сільському кладовищі.

Фото без опису
В  пам'яті односельців Іван залишиться назавжди добрим, життєрадісним, щирим, справжнім патріотом та... назавжди 26-річним Героєм. 
У ці гіркі хвилини щиро поділяємо горе сім’ї, разом із всією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Висловлюємо щире співчуття близьким і рідним покійного. Світла пам’ять про мужнього воїна, борця за волю та Незалежність України, добру людину, назавжди залишиться в наших серцях. Вічний спокій його душі.

Вічна Пам’ять та вічна Слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь