A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Спи спокійно, наш ГЕРОЙ!

Дата: 21.09.2022 11:45
Кількість переглядів: 960

Фото без опису 

Спи спокійно, наш ГЕРОЙ, нехай твій вічний сон буде Богу угодний, а душі твоїй хай буде тепло і сонячно, де немає ні сліз, ні горя, а тільки вічний спокій.

Дев'ять скорботних днів було відправлено по душі  загиблого БОГДАНА КОЗІКА, днів смутку, печалі, болю та сліз……

 

18 вересня загиблого воїна - Героя  Богдана Козіка, незважаючи на дощ та холод, прийшли  провести в останню путь, віддати шану справжньому патріоту України сотні вдячних земляків. Рідні та близькі, побратими та друзі, співробітники, однокласники, одногрупники, ніхто не зміг стримати сліз.

Плакало і небо…

Богдан був добрий, щирий спокійний, сміливий і відважний, відданий син свого народу який протистояв ворогові до останнього!

 Народився Богдан Козік  у 1996 році в мальовничому селі Новоукраїнка  у багатодітній сім'ї Любові Сергіївни та  Василя Адамовича, з трьома  братами та сестричкою  виховувався батьками в любові та злагоді.

 В 2012 році закінчив навчання в ЗОШ  І-ІІ ступенів с.Ситниці, по 2016 рік здобував спеціальність  в Шацькому лісовому коледжі ім. В.В.Сулька.

У 2016 році  був призваний на військову строкову службу, яку проходив на Дніпропетровщині, згодом підписав контракт з ЗСУ  та до кінця 2017 року воював у зоні проведення АТО ООС.

Після демобілізації  повернувся до мирного життя, в  с.Розничах  зустрів своє кохання Віру, яка невдовзі стала дружиною, народився син Миколка.

Працював в ДП «Колківське ЛГ», був відповідальним, професійним вальником лісу.

24 лютого  після оголошення про повномасштабне вторгнення  Богдан без роздумів  пішов захищати  Батьківщину. Служив у 14 бригаді, був  у багатьох гарячих точках в Донецькій та Луганській областях, під Києвом, Миколаєвом.

24 серпня Богдан був нагороджений нагрудним знаком «Захисник рідної землі», отримав звання старший солдат та отримав нагородного годинника.

Фото без опису

17 вересня  громада отримала сповіщення про непоправну втрату «Вірний військовій присязі, захищаючи Батьківщину від підступного ворога Гранатометник механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону старший солдат -  Богдан Козік  загинув 10 вересня 2022 року  під час наступу виконуючи бойове завдання  в районі населеного пункту Мале Веселе  Харківського району  Харківської області».

Церемонія  відспівування відбулася в місцевому храмі Великомученика Юрія Переможця, яку очолив  маневицький декан,настоятель храму  протоієрей Андрій Закидальський. Цього дня йому, напевно, було особливо тяжко на душі та серці, адже окрім того, що ховав героїчного захисника, хоронив свого колишнього паламаря.

До місця вічного спочинку військові несли труну із тілом Героя на руках.

В знак шани звучав гімн України, а почесна варта тричі сколихнула повітря пострілами, слова вдячності рідним захисника рідної землі  висловили о. Андрій Закидальський та  начальник першого відділу Камінь-Каширського РЦК та СП Олександр Плужнік.

Завершилося земне життя. Ангел - Герой  долучився до воїнів небесного легіону.

Нехай у небесній обителі буде легко і світло душі  Богдана.

Дякуємо за звитягу, Богдане, вклоняємось твоїй самопожертві. Ти залишишся в наших серцях гідним поваги Героєм, чиє ім’я завжди з великою вдячністю та шаною згадуватимуть майбутні покоління.

Щира вдячність батькам Героя за те, що виховали Патріота й справжнього Захисника України! Нехай земля буде пухом і вічний спокій душі.   

Фото без опису

  Світла пам’ять Герою!

           Герої не вмирають!

               Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь