A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Поки ми пям'ятаємо - ми непереможні!

Дата: 08.05.2023 09:22
Кількість переглядів: 103

 

Дорогі наші ветерани та мешканці громади!

8-9 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З глибокою повагою згадуємо тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з нацизмом!

Фото без опису

У надзвичайно складний і важкий час ми сьогодні відзначаємо День пам’яті та примирення та 78-му річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Цього року Україна вдруге відзначає День пам’яті та примирення в умовах повномасштабної збройної російської агресії, нам знову приходиться відстоювати свою свободу та територіальну цілісність нашої держави, боротися за наше щасливе майбутнє. 

Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Багато наших співвітчизників полягло у ті страшні роки, багато не повернулося із поля бою, померло від тяжких ран. Вшановуємо пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Безмежна вдячність усім, хто тяжкою працею наближав День Перемоги. Низько вклоняємося подвигу тих, хто ціною власного життя , зумів врятувати світ від нацистського поневолення.

Найбільше з людських бід-війна. Сьогодні, коли в Україні 10 рік іде повномасштабна військова агресія росії , ми вклоняємося і віддаємо шану тим, хто проходить пекло війни, в боротьбі за свободу, цивілізованість, демократію, європейські цінності проти імперських амбіцій. Сьогодні кривава військова агресія затьмарила наше небо, забираючи життя найкращих українських воїнів! Титанічна битва нашого народу за перемогу триває.

Ми знаємо те, що наші Збройні Сили України одні з найкращих в усьому світі, які мужньо боронять нашу державу, тому низький уклін всім нашим захисникам та захисницям, за патріотизм і мужність.

 Зичимо всім міцного здоров’я, наснаги, терпіння, хай Господь Бог оберігає ваші родини, нашу Україну. Миру та процвітання вільній Україні! Вічна пам’ять загиблим захисникам України! Слава живим героям України!

Фото без опису

Перемога буде за нами! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь