Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Оголошено конкурс!

Оголошено конкурс!

Оголошення про проведення конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2019 році

10:00 12.04.2018

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з ювілеєм!

Вітаємо з 55-річчям завідувача ДНЗ "Сонечко" с.Боровичі Білан Світлану Володимирівну! Прийміть вітання наші щирі: Хай Ваша доля розквіта, Хай у здоров’ї, щасті й мирі Рясні красуються літа! Хай усмішка в очах іскриться, Пісень веселих лине водограй, Нехай весна щоденно сниться І веселково грає небокрай! Бажаєм щастя і достатку. Ясного неба і тепла, В житті – лиш злагоди й порядку Щоб доля світлою була. В роботі – успіху й терпіння, У справах – вічного горіння, В сім’ї – любові і тепла Від друзів всіх – лише добра! Нехай пісні всі милозвучні Для Вас лунають знов і знов, Хай будуть з Вами нерозлучні Добро, надія і любов! Як би зібрати всі слова земні – Ми вибрали б прості і невисокі: Щоб ваші дні трояндами цвіли, А у душі завжди був спокій.

11:29 10.04.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

Хай ладиться скрізь: на роботі, в родині, Щоб радісний настрій у серці не згас, Все світле і гарне, що треба людині, Нехай неодмінно приходить до Вас! Хай щастя приходить і ллється рікою, Хай горе обходить завжди стороною, Хай доля дарує Вам довгі літа, А в серці завжди хай живе доброта!

09:00 04.04.2018

Вітаємо!

Вітаємо!

 Від усього колективу вітаємо з днем народження хорошого працівника, добру людину і прекрасну жінку! Бажаємо міцного здоров’я, достатку, успіхів у роботі, радості, удачі, щастя, любові. Нехай життя б’є ключем, хай люди шанують, а будинок буде наповнений теплом і затишком.

08:32 04.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь