A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села Грузятин!

Дата: 05.08.2019 13:20
Кількість переглядів: 1001

Фото без опису

Погожого серпневого дня, на свято пророка Іллі у клубі с.Грузятин зібралися односельці та гості навколишніх сіл Боровичі, Копилля та Навіз, щоб відзначити разом День села Грузятин.

Перед початком свята гості охоче фотографувалися біля фотозони, а діти діти активно долучилися до конкурсу малюнків на асфальті «Я люблю своє село», переможцями якого стали Дарина Пархомчук, Анастасія Ходомай та  Дмитро Аршулік.

Ведуча заходу Ірина Волошко представила запрошених гостей свята: в.о.старости Тамару Мандзюк, заступника голови Колківської селищної ради Михайла Лободу, настоятеля місцевого храму отця Олександра. У вітальних словах звучали побажання миру та благополуччя громаді, єднання заради продовження славетної історії села.

Під час концертної програми звучали пісні у виконанні дуету «Світанок» у складі Романа Зінчука та Ірини Волошко, місцевого художнього колективу «Вербиченька» та солістів Оксани Паркевич,Василя Курдельчука та чоловічої вокальної групи Колківського Будинку культури. Щирими оплесками дякували глядачі Івану Курдельчуку за майстерне читання гуморесок.

Смачним і запашним короваєм частували гостей Галина Кулік та Іван Аршулік.

Весело та азартно пройшов розіграш святкової лотереї, а вилучені кошти з продажу лотереї будуть використані на ремонт пам’ятника односельчанам, що загинули в роки війни.

Свято вдалось на славу!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь