A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

День села Старосілля – це свято злагоди та любові!

Дата: 30.07.2019 12:54
Кількість переглядів: 1428

Фото без опису День села Старосілля – це свято злагоди та любові!

28 липня до центру, а саме місцевого будинку культури, спішили малі та дорослі. І навіть бабусі витягали із схованок призабуті вишиванки, наспівуючи такі ж призабуті мелодії своєї молодості.
День села – це завжди подія для мешканців. Адже це нагода зустрітися, відзначити односельчан, які потрапили в традиційні для таких святкувань номінації, відпочити від трудових сільських буднів, послухати концерт, позмагатися на силу і спритність у спортивних змаганнях, загалом – цікаво і весело провести час.

Свято розпочалось з урочистої частини. З вітальним словом до присутніх звернувся староста Старосільського старостинського округу Віктор Регешук. Він привітав з 300-літтям Старосілля, наголосив на історії села та її трагічних сторінках, а також про майбутні плани щодо покращення благоустрою села, зокрема скверу. Заступник Колківського селищного голови Тетяна Бобік  наголосила, що село має славне минуле, яскраве сьогодення і від мешканців залежить, яким буде майбутнє. А також відзначила подяками «За сумлінну працю» та преміями двох жителів села – Демчука Віталія та Снитюка Юрія. Приємно, що обоє старосільчан є працівнками ТОВ «Баффало». Благочинний Колківської округи о. Петро Бугайчук, настоятель Свято-Успенської церкви, наголосив, що з 1933 року богослужіння в храмі не припинялись і навіть в атеїстичні роки церкві вдалося встояти. Побажав присутнім здоров’я і миру!
День села у Старосіллі відзначають більше 10 років, і кожного разу шукають якусь особливість у святкуванні. Цього року до програми свята «Моє село – моя родина», окрім уже традиційних номінацій – «Поважна пара», «Срібне весілля», «Багатодітна матір», «Наймолодший мешканець», «Довгожителька села», «Зразковий двір», «Найкраща торгова точка», додались ще дві – «Найвитриваліший приймак» та «Невістка зі стажем».

А до концертної програми запросили аматорський духовий оркестр селища Маневичі. Улюблені і давно відомі пісні та мелодії - «Два кольори», «Червона рута», «Водограй» -- звучали з особливою силою! Солістом та ведучим від духового оркестру був Володимир Бобік.

На вулиці на малечу чекав аква-грим, а молодь із задоволенням брала участь у спортивних змаганнях! Меценатами заходу стали місцеві підприємці та ТОВ «Баффало».

Далеко за північ народні гуляння супроводжувалися гучною живою музикою. 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь