A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІТАННЯ

Вітаємо з Днем народження Новака Сергія Миколайовича-головного спеціаліста військово-облікової справи Колківської селищної ради

Шановний Сергій Миколайович! Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого Дня народження! Зичимо Вам міцного здоров’я, благополуччя і життєвих гараздів, нових успіхів та творчої наснаги. Бажаємо Вам і Вашим рідним сімейного затишку і тепла, добробуту та душевного миру, довгих років радісного та  щасливого життя.

10:39:19 08.06.2020

Сьогодні святкує свій День народження Сидорук Тетяна Іванівна - діловод Колківської селищної ради

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, успіхів у роботі, сімейного затишку та благополуччя! Нехай Вас завжди оточує любов і турбота Ваших рідних, друзів, колег, а кожен день наповнює Ваше життя новими позитивними емоціями та приємними подіями!

07:58:01 18.05.2020

Сьогодні святкує День народження прибиральник службових приміщень Колківської селищної ради Гапончук Ольга Іванівна!

Шановна Ольга Іванівна! Від усього серця зичимо міцного здоров’я, благополуччя і життєвих гараздів, нових успіхів та  наснаги у праці. Бажаємо Вам і Вашим рідним сімейного затишку, тепла, добробуту, довгих років радісного й щасливого життя. Нехай у Вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість,  достаток і добро. 

07:13:58 14.05.2020

Вітаємо з Днем народження спеціаліста-землевпорядника с.Годомичі Ващук Тетяну Анатоліївну!

Шановна Тетяна Анатоліївна! Вітаємо з днем народження! Бажаємо міцного здоров'я,щастя,любові та злагоди в родині,надійних друзів,здійснення мрій,довгих років життя.Хай доля посилає тільки хороших людей,приємні новини,та цікаві подорожі.

13:17:55 12.05.2020

Вітаємо з ювілеєм Регешука Віктора Олексійовича-в.о.старости Старосільського старостинського округу!

Шановний Вікторе Олексійовичу! Прийміть щирі вітання з нагоди ювілею та сердечні побажання міцного здоров'я, людського земного щастя, благополуччя! Нехай Ваші мудрість, життєвий досвід, розсудливість, енергія вносять неоціненний вклад в подолання усіх труднощів сьогодення. Хай і надалі світлою буде життєва дорога, радістю й любов'ю повниться Ваше серце.

10:41:42 10.05.2020

Вітаємо з Днем народження Горбач Тетяну Данилівну - завідувача Клубу с.Семки!

Шановна Тетяна Данилівна! Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Нехай збуваються мрії, множаться можливості, успішно йдуть всі справи і вистачає сил та енергії для нових звершень! Міцного здоров’я, позитивного настрою, віри в себе! Нехай мир і достаток будуть у вашому домі! Щастя, любові та всього найкращого!

07:34:40 03.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь