A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІТАННЯ

Вітаємо з днем народження завідувача Трудовим архівом Маковську Світлану Іванівну!

В цей дорогий для серця день Бажаєм квітів і пісень! Від друзів – щирих привітань, Від зірок – здійснення бажань! Від сонця – світла і тепла, Щоб доля щедрою була! І не спинити часу лік, Нехай щастить весь довгий вік! https://maximum.fm/novini_t2

09:05:12 07.06.2021

Сьогодні свій День народження святкує Лотвін Ганна Овксентіївна - керуюча справами виконавчого комітету Колківської селищної ради

Вітаємо з днем народження! Бажаємо вічної весни в душі, співу птахів, яскравого сонця, жіночого щастя, квітів і посмішок. Нехай у Вашому домі завжди панує мир, любов, тепло, радість, благополуччя і добро. Нехай Ваші мрії радують своїм звершенням.

08:07:50 14.03.2021

Свій День народження 13 березня святкує спеціаліст Служби у справах дітей - ШРАМКО Тетяна Іванівна

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння. Хай доля збагачує життєвою мудрістю, енергією, натхненням та радістю сьогодення.

15:15:57 12.03.2021

Святкує свій День народження Єфімова Людмила Анатоліївна - начальник фінансового відділу Колківської селищної ради

Шановна Людмило Анатоліївно!Нехай чудовий пазл Вашого життя складається тільки з шматочків щастя і складає загальну картину радості й успіху. Нехай усі його щасливі шматочки будуть приклеєні один до одного міцним здоров’ям, а з кожним новим днем народження їхня кількість тільки зростає!

11:02:17 08.03.2021

Сьогодні свій День народження святкує Бобік Тетяна Вячеславівна - заступник селищного голови Колківської селищної ради!

Шановна Тетяно Вячеславівно! Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров’я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів!

10:57:02 08.03.2021

Сьогодні ювілейний День народження святкує Мельник Тетяна Антонівна - начальник відділу соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю ЦНСП

Шановна Тетяно Антонівно! Вітаємо з прекрасним елегантним ювілеєм. Бажаємо весь накопичений досвід реалізувати в витончені ідеї і рішення, наповнити життя цікавими подіями, оптимізмом, бадьорими і енергійними справами. Нехай радує здоров'я, нехай підтримує сім'я, нехай удача супроводжує всьому, що б Ви не задумали.

10:34:30 06.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь