A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІТАННЯ

Сьогодні свій День народження святкує бухгалтер Колківської селищної ради Шавук Оксана Вікторівна

З днем народження! Бажаємо, щоб всі події в житті і починання в будь-якій справі були пронизані любов'ю, теплом і розумінням близьких! Бажаємо завжди блищати своєю красою і бути наповненою світлом і енергією! Благополуччя, душевної рівноваги, досягнення всіх поставлених цілей і трохи везіння! І нехай всі ці побажання виконуються на тлі міцного здоров'я!

08:49:10 02.03.2021

Сьогодні свій День народження святкує начальник відділу освіти Колківської селищної ради НОВАК Леонід Олексійович

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях.

09:20:15 18.02.2021

Вітаємо з ювілеєм Садового Миколу Пилиповича - завгоспа Колківської селищної ради

Хай завжди буде благополуччя в житті, в роботі і в сім’ї, а за Вашими сильними плечима завжди будуть любов і стабільність. Досягнень, радості і добра, тепла і усмішок, безстрашності, впевненості, незрівнянних вражень, сили і віри в себе і завтрашній день!

09:42:53 16.02.2021

Вітаємо з Днем народження Мельник Людмилу Степанівну - головного спеціаліста фінансового відділу Колківської селищної ради

З Днем народження! Бажаємо Вам кохання, натхнення, сил, здоров’я, радості, вдачі! Нехай чудовими історіями та щасливими спогадами наповнене буде Ваше життя, серце сяє променями радості, душа співає, а доля дарує великі можливості для досягнення заповітних мрій!

10:54:32 13.02.2021

Вітаємо з Днем народження Васюхник Олену Трифонівну - фахівця з соціальної роботи Центру надання соціальних послуг Колківської селищної ради!

З Днем народження! Нехай кожен день приносить радість, усмішки і подарунки, нехай всі мрії здійснюються, а плани реалізуються, нехай вас оточують тільки щирі люди, віддані друзі, і нехай не буде місця для зневіри і печалей!

09:45:23 31.01.2021

Сьогодні свій День народження святкує Лобода Михайло Володимирович - заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради

З Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, успіху, добробуту, добра, радості, любові, щастя, хорошого настрою, посмішок, яскравих вражень. Нехай тепло й затишок завжди панують у Вашому домі, хай сонячне світло зігріває в будь-яку погоду, а бажання здійснюються тільки-но Ви про це подумаєте.

08:23:43 17.11.2020

Вітаємо з Днем народження директора комунального закладу "Піблічна бібліотека Колківської селищної ради" - Оксенюк Ганну Іванівну

Вітаємо з днем народження! Бажаємо неймовірної радості, приголомшливого успіху, чарівного натхнення, щирих посмішок та друзів! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

08:44:26 04.11.2020

Сьогодні свій День народження святкує Сачковська Валентина Дмитрівна - завідувачка ДНЗ "Берізка"

Щиро вітаємо Вас з Днем народження! Бажаємо міцного здоров'я, щастя, благополуччя, подальших успіхів у будь-яких починаннях, щоденних справах, сміливих планах та сподіваннях. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють та допомагають колеги, минають негаразди та непорозуміння.

15:18:42 30.10.2020

Сьогодні свій День народження святкує Лихач Наталія Юріївна - головний спеціаліст з бухгалтерського обліку Колківської селищної ради

Вітаємо з цим чудовим світлим днем – з Днем народження! Бажаємо, щоб життя було по вінця наповнене щастям і любов’ю. Нехай здійснюються усі найзаповітніші мрії, а душу завжди зігріває радість від світлих моментів і позитивних вражень.

08:53:20 27.10.2020

Вітаємо з Днем народження бухгалтера Колківської селищної ради - Гапончук Тетяну Сергіївну

Вітаємо з Днем народження!!! Бажаємо, щоб Ваш шлях був чистий і ясний, як сонце, Прозорий та світлий, як небо, Щоб на ньому завжди цвіли червоні троянди кохання, білі лілії вірності та зелені гілочки надії, Щоб щастя і радість супроводжували Вас у  житті і океан здоров'я завжди омивав, А поруч нехай крокують вірні друзі і просто хороші люди!

09:14:18 29.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь