A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ВІТАННЯ

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ БУГАЙЧУКА ВІКТОРА-НАСТОЯТЕЛЯ СВЯТО-ПОКРОВСЬКОГО ХРАМУ с.РУДНИКИ!

 У цей прекрасний день - День Вашого народження прийміть від нас привітання й щирі побажання: міцного здоров'я, радості, миру та ласки й Милості Божої, безмежного людського щастя, злагоди і добробуту Вам та Вашій родині, душевної краси, святкового настрою, польоту мрій та перемог на життєвих стежинах.

08:38:04 18.02.2020

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НОВАКА ЛЕОНІДА ОЛЕКСІЙОВИЧА-НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ ОСВІТИ КОЛКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

ШАНОВНИЙ ЛЕОНІДЕ ОЛЕКСІЙОВИЧУ!Бажаємо, щоб Ваш життєвий досвід, енергія та наснага були гарантами нових професійних здобутків! Нехай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих, порядних людей, які привноситимуть у ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть джерельної наснаги в ім'я творення добробуту освітянської галузі рідного краю та успіхів учнівської молоді нашої громади! Нехай кожен день буде наповнений розумінням близьких та колег, а будні будуть цікавими, різноманітними, не лягаючи важким тягарем на плечі.

08:34:59 18.02.2020

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ РУЖИЦЬКУ АЛЬОНУ ОЛЕКСАНДРІВНУ - БІБЛІОТЕКАРЯ БІБЛІОТЕКИ-ФІЛІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ СМТ.КОЛКИ!

З днем народження вітаємо, В щасті жити лиш бажаємо. Хай здійсняться всі бажання, Душу гріє хай кохання. Завітає хай достаток, Гроші липнуть хай до п’яток, Ніжність в серце завітає, Успіх хай не забуває. Лише усмішок прекрасних, Днів красивих, добрих, ясних. Хай частіше відкриття, Всі ж печалі — в небуття.

08:09:21 16.02.2020

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ САДОВОГО МИКОЛУ ПИЛИПОВИЧА - ЗАВГОСПА КОЛКІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ!

Вітаємо з Днем народження! Нехай життя буде схожим на казку, сповнену чудес і магії. Хай повниться воно щасливими подіями й моментами, нехай не буде в ньому перешкод і бід, а панує лише мир і добробут. Нехай Ваші очі повсякчас палають якскравими іскорками щастя й любові, а над головою завжди світить яскраве сонечко й буде чистим небо.

07:00:07 16.02.2020

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ЗІНЧУКА РОМАНА ПЕТРОВИЧА - ОРГАНІЗАТОРА КУЛЬТУРНО-ДОЗВІЛЛЄВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ КОЛКІВСЬКОГО БК!

Щиро вітаємо з Днем народження та бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, добра, любові та гарного настрою. Нехай у Вашому домі завжди панують мир і злагода. Хай життя буде довгим та сповненим яскравих і пам’ятних подій!

10:32:14 12.02.2020

ВІТАЄМО З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ ВАСЮХНИК ОЛЕНУ ТРИФОНІВНУ - ФАХІВЦЯ З СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ ЦЕНТРУ НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ!

З днем народження вітаємо, В щасті жити лиш бажаємо. Хай здійсняться всі бажання, Душу гріє хай кохання. Завітає хай достаток, Гроші липнуть хай до п’яток, Ніжність в серце завітає, Успіх хай не забуває. Лише усмішок прекрасних, Днів красивих, добрих, ясних. Хай частіше відкриття, Всі ж печалі — в небуття.

08:15:32 31.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь