A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Виборчу адресу можна змінити онлайн

Виборчу адресу можна змінити онлайн

Центральна виборча комісія запустила онлайн-сервіс, де українці можуть змінити адресу виборчої дільниці для участі в голосування на місцевих виборах. Як повідомило Міністерство цифрової трансформації, змінити місце голосування можна лише до 9 вересня.

16:14 06.07.2020

Рятувальники в черговий раз закликають громадян бути обережними під час відпочинку на воді!

Рятувальники в черговий раз закликають громадян бути обережними під час відпочинку на воді!

Маневицький районний відділ Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області звертається до громадян району з проханням дотримуватися елементарних правил поведінки під час відпочинку на водних об’єктах!

16:03 06.07.2020

УВАГА!ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

УВАГА!ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій Волинського обласного центру з гідрометеорології вночі 7 липня на Волині гроза, значний дощ, місцями шквали 15-20 м/с. Вдень подекуди град. Рівень небезпечності І- жовтий.

15:43 06.07.2020

Фото-челендж «Мій щасливий день на рибалці»!!!

Фото-челендж «Мій щасливий день на рибалці»!!!

Багато хто з нас, особливо особи чоловічої статі, люблять посидіти де-небудь за вудкою в спокійній обстановці, сподіваючись при цьому на хороший улов. Для деяких рибалку не можливо замінити ні походом в театр, кіно чи прогулянкою в парку. Любителі риболовлі завжди знають свою справу, або, принаймні, знаходять в ньому величезний відпочинок для душі і пристойний заряд бадьорості для тіла.

15:50 03.07.2020

РЕКОМЕНДАЦІЇ  потерпілому внаслідок повені населенню щодо заходів профілактики інфекційних хвороб

РЕКОМЕНДАЦІЇ потерпілому внаслідок повені населенню щодо заходів профілактики інфекційних хвороб

У зв’язку з підтопленням  помешкань, сільскогосподарських угідь, лісів, доріг існує ризик спалахів інфекційних хвороб. Ви можете зарадити цій біді, дотримуючись деяких простих правил гігієни. 

15:09 03.07.2020

День без поліетилену: долучайтеся до еко-флешмобу

День без поліетилену: долучайтеся до еко-флешмобу

«Пакетам – торба»: сьогодні, 3 липня, відзначають Міжнародний день відмови від поліетиленових пакетів. Запрошуємо усіх небайдужих долучитися до акції «День без поліетилену» та хоча б на один день відмовитися від використання пластикових пакетів.

11:50 03.07.2020

Як отримати медичну допомогу за е-направленням

Як отримати медичну допомогу за е-направленням

Отримати медичні послуги в спеціалізованих медзакладах та у лікарів-спеціалістів, пройти обстеження та госпіталізуватись людина може безоплатно за умови наявності е-направлення. Як їх отримати, розповіли у Національній службі здоров’я України.

11:46 03.07.2020

Інформація для осіб,які займаються підприємницькою діяльністю

Інформація для осіб,які займаються підприємницькою діяльністю

Управління Національного банку України виставив на аукціон об'єкт державної власності, а саме: Комплекс будівель і споруд бази відпочинку у складі: -спальний корпус №1 загальною площею 52,7 кв. м; -спальний корпус №2 загальною площею 50,5 кв. м; -спальний корпус №3 загальною площею 52,5 кв. м; -спальний корпус №4 -модуль загальною площею 252,7 кв. м; -адміністративно-побутовий корпус №5 загальною площею 294,1 кв. м; -гараж-прохідна загальною площею 104,9 кв. м; -господарське приміщення №6 загальною площею 51,5 кв. м; -артезіанська свердловина з насосною станцією № 8 загальною площею 4,8 кв. м; -водонапірна башня №9 загальною площею 1,8 кв. м; -овочесховище №10 загальною площею 29,9 кв. м; -вбиральня №11 загальною площею 7,2 кв. м, які знаходяться за адресою Волинська обл., Старовижівський р-н., с.Буцинь. Пісочне урочище, 76.

09:35 03.07.2020

Оголошення про необхідність встановлення адресної таблички

Оголошення про необхідність встановлення адресної таблички

Шановні жителі  Колківської громади! У зв’язку з підготовкою до перепису населення у 2020 році та з метою впорядкування адресного господарства ОТГ, просимо Вас у найкоротші терміни прикріпити адресну табличку з назвою вулиці та номером вашого житлового будинку.

11:56 02.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь