A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Підведено підсумки фотоконкурсу «Погляд на рідне селище через об’єктив»

Підведено підсумки фотоконкурсу «Погляд на рідне селище через об’єктив»

Колківською селищною радою з нагоди відзначення Дня селища було оголошено конкурс на кращу фотороботу на тему: «Погляд на рідне селище через об’єктив». До участі в конкурсі-виставці запрошувалися всі бажаючі, незалежно від віку, статі, які захоплюються фотографією.

15:45 14.07.2020

ДП "Колківський лісгосп" реалізовує для  населеня та установам соціальної сфери дров’яну деревину непромислового використання

ДП "Колківський лісгосп" реалізовує для населеня та установам соціальної сфери дров’яну деревину непромислового використання

 Щоб холоди не застали зненацька і взимку в кожному обійсті було тепло та затишно, ДП «Колківський лісгосп» запрошує подбати про достатню кількість дров паливних.

15:16 14.07.2020

Оголошення! Відновлено постачання скрапленого газу жителям громади.

Оголошення! Відновлено постачання скрапленого газу жителям громади.

Шановні жителі Колківської громади! До Колківської селищної ради часто надходять звернення жителів, що стосуються питання забезпечення скрапленого газу. Нажаль, певний період часу була відсутня можливість здійснювати дану послугу. Проте нині надійшла пропозиція, яка пропонує постачати газ.

14:31 14.07.2020

Щоб жити – потрібне сонце, свобода і маленька квітка

Щоб жити – потрібне сонце, свобода і маленька квітка

Кожна квітка по своєму прекрасна. Вона є царицею своєї пори року. Так у березні – це крокуси, проліски, підсніжник. У квітні – гіацинти, тюльпани, нарциси, хіодонокса, мускарі тощо. У травні – піони, примула, роза, шиловидний флокс, армерія, лобулярія, обрієта, клєматіс, анемона, гвоздики. Їм на зміну приходять фарби літа – гемерокаліс, бегонія, лілія, кала, астильба, хоста, незабудка, матіола, цинія, гібіскус, гортензія. І наприкінці зацвітають георгіна, астра, бархатці, гладіолуси, хризантеми.

09:23 13.07.2020

СЛАВНИМ КОЛКАМ - 823!

СЛАВНИМ КОЛКАМ - 823!

Свято містечка Колки – особливе свято! Воно об’єднує усіх, для кого Колки не просто назва географічного об’єкту, для кого найкраще у світі містечко - це мамина колискова та її найрідніші, не здатні на зраду очі, татове слово і його надійні, готові підтримати руки. Лагідний погляд коханої, щира порада друга і найсвітліша посмішка сина чи доньки, внука чи внучки. День Колок – це свято усієї нашої громади!

08:59 10.07.2020

Триває соціальний проект «Допомога поруч»

Триває соціальний проект «Допомога поруч»

З метою допомоги вразливим категоріям громадян у період карантину запроваджено інформаційну онлайн-платформу «Допомога поруч». Для забезпечення функціонування платформи створено «гарячу» телефонну лінію, на яку можуть звернутися громадяни, які потрапили в складні життєві обставини і потребують невідкладної допомоги.

11:41 09.07.2020

Виготовлення солодощів – це не просто кулінарне мистецтво, а й магія

Виготовлення солодощів – це не просто кулінарне мистецтво, а й магія

Сьогодні наша розповідь про «солодку жінку», а точніше про захоплення жительки села Рудники Валентину Назарчук. Улюблене заняття нашої майстрині не тільки приносить їй задоволення, а й дарує радість та насолоду іншим. Адже торти, короваї й солодощі, які випікає – це не лише оригінально та красиво, а й дуже - дуже смачно. З її рук виходять солодкі кондитерські вироби, які стають окрасою сімейних свят, весіль і корпоративів.

10:45 09.07.2020

Сьогодні свій День народження святкує в.о.старости Боровичівського старостинського округу Мандзюк Тамара Василівна

Сьогодні свій День народження святкує в.о.старости Боровичівського старостинського округу Мандзюк Тамара Василівна

Шановна Тамаро Василівно!Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії і наснаги у всіх Ваших добрих справах. Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці – доброта, а у справах – мудрість та виваженість. Нехай доля і надалі буде прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів! 

09:37 07.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь