Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

До дня памяті захисників України у Колках провели захід на честь мужніх доблесних воїнів, які героїчно загинули, захищаючи рідну землю..

Дата: 01.09.2023 12:48
Кількість переглядів: 139

Фото без опису

«Живі, поки памʼятаємо»🕯️

  До дня памяті захисників України у Колках провели захід на честь мужніх доблесних воїнів, які героїчно загинули, захищаючи рідну землю і кожного з нас, на буремному сході України.

  Захід розпочала Наталія Рейкіна – секретар Колківської селищної ради з хвилини мовчання за усіх захисників, які загинули на незалежність України!

Фото без опису

  Право покласти квіти до пам’ятних знаків загиблих воїнів надали представникам організацій та установ Колківської селищної ради.

 ..Усі присутні запалили свічку памʼяті та разом з протоієреєм, військовим капеланом, настоятелем Свято-Миколаївського храму смт Колки, Андрієм Закидальським відслужили панахиду за загиблими захисниками 🙏.

Після молитви до слова запросили маму нашого героя Олександра Оніщука , Оніщук Наталію Іванівну із с. Чорниж та ветерана праці Андрусіка Феодосія Антоновича, він дідусь трьох онуків , два зяті якого і племінник на війні.

Сьогодні всі слова , всі пісні звучали в честь наших загиблих героїв, наших Ангелів світла, які житимуть в наших серцях вічно!

Висловлюємо щиру подяку усім, хто прийняв участь у заході та артистам Відділ культури,спорту,сім'ї та молоді Колківської селищної ради за небайдужість, відданість своїй справі, активну участь у заході та надзвичайно проникливі змістовні патріотичні пісні про нашу неньку Україну, які піднімають бойовий дух та дають надію вірити у найшвидшу Перемогу!💙💛

Фото без опису

..Герої йдуть під кулі і снаряди, демонструють нам, своїм співвітчизниками, усьому світові, що справжні герої серед нас є, що український народ заслуговує на кращу долю.

🕯️Світла пам’ять кожному, чиє життя обірвалося на війні, а нам, живим, треба вірити і робити все для того, щоб Перемога таки прийшла в країну, в серце кожного.

І пам'ятати: Україна в нас – одна на всіх.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь