Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з днем народження протоієрея Олександра Білінського!

Вітаємо з днем народження протоієрея Олександра Білінського!

Дорогий отче! Вітаємо Вас з днем народження! Від щирого серця бажаємо Вам здоров’я, взаєморозуміння з людьми, які Вас потребують, світла і гармонії на душі. Нехай всі починання будуть на славу та на благо цього світу, хай всі старання і зусилля неодмінно вінчаються успіхом, нехай парафіяни ніколи не втратять доброї віри і сили любові до Бога, нехай у Вашому житті завжди горить вогонь надії і удачі. Щоб  яскраве світло завжди з’являлося там, де самому нелегко знайти відповіді, а душа завжди відверта буде з Богом, нехай Ваші старання сіють доброту і мир навколо. Щастя, Вам, і довгих років життя!

14:39 16.08.2018

ОГОЛОШЕННЯ!

ОГОЛОШЕННЯ!

 Виконавчий комітет Колківської селищної ради Маневицького району  оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади:  головний спеціаліст відділу освіти.

11:14 16.08.2018

Порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю

Порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю

 Повідомляємо, що 26 квітня 2017 року  прийнято постанову КМУ від 26.04.2017 р. № 295 „Деякі питання реалізації статті 259 Кодексу законів про працю України та статті 34 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”.  Цією постановою затверджено два порядки -  Порядок здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю та Порядок здійснення державного нагляду за додержанням законодавства про працю.

08:57 16.08.2018

До уваги сімей, що мають двоє  дітей

До уваги сімей, що мають двоє дітей

Відповідно до п. 167.1 ст. 167 Податкового кодексу України cтавка податку на доходи фізичних осіб становить 18 відсотків бази оподаткування щодо доходів, нарахованих (виплачених, наданих) (крім випадків, визначених ст. 167 Кодексу) у тому числі, але не виключно у формі:

12:05 15.08.2018

День села Четвертня

День села Четвертня

«Село, для мене ти єдине!" - під таким гаслом жителі села Четвертня відзначили  день  народження свого села. Урочистості пройшли на високому рівні завдяки спільним зусиллям в.о. сільського старости Ольги Махновець, директора Будинку  культури  Станіслава Костюка, місцевої молоді  та спонсорів. Свято розпочалося із футболу між командами «Сойне» - Прилісне та «Надстир'я» - Четвертня/Боровичі на якому команди Колківської ОТГ здобули перемогу.  Далі гостей прийняв місцевий будинок культури, де   відбулося святкове віншування жителів та гостей свята,  які долучилися до даної події. З вітальним словом до присутніх звернулися Народний Депутат України Констанкевич  Ірина Мирославівна, Палінкевич Олександр Олексійович голова об'єднаної територіальної громади, Веремчук Людмила Володимирівна депутат районної ради, голова фракції «Батьківщина», Вавренчук Віктор Миколайович менеджер по заготівлі молока. Представники «Баффало» та гість свята Лисюк Віктор Володимирович.

11:53 15.08.2018

Встановлення дитячого майданчика у с.Годомичі

Встановлення дитячого майданчика у с.Годомичі

12 серпня 2018 року у селі Годомичі біля будинку культури відбулося справжнє свято для діток. Було урочисте відкриття довгожданного, омріяного дитячого ігрового майданчика, подарованого Фондом Ігоря Палиці "Тільки разом". Жителів села привітали - народний депутат І. Константкевич, селищний голова О. Палінкевич, в.о. старости В. Бойко. Для малюків було організовано анімаційне шоу та безкоштовне морозиво. Всі жителі дуже задоволенні та вдячні усім хто долучився до встановлення майданчика.

15:34 14.08.2018

Зі святом!

Зі святом!

Гарячий серпень, синій небокрай, Духмяний запах меду і вощини. Ми вдячні Господу за щедрий урожай, І Спаський передзвін у небі лине. Спасителю, прийми від нас уклін За соти у бурштиновому соці, Прийми молитву. Спаський передзвін Воздасть хвалу врожаю в цьому році!

14:26 14.08.2018

День села Семки

День села Семки

«Село моє - серцю рідна пристань!»- саме такими словами ведучі Тетяна Горбач та Микола Котельчук розпочали святкову програму з нагоди Дня народження села Семки. З привітальним словом виступили в.о. старости Старосільського старостинського округу Віктор Регешук, Колківський селищний голова Олександр Палінкевич та настоятель Свято-Михайлівського храму с.Семки Микола Новосад.

09:21 10.08.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь