A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

ТВОРІТЬ ДОБРО, І НЕ ТІЛЬКИ В СВЯТА, — ВОНО ДО ВАС ПОВЕРНЕТЬСЯ СТОРИЦЕЮ!

Дата: 19.12.2019 16:06
Кількість переглядів: 1426

Фото без описуУ ці радісні дні ми всі - діти і дорослі,мами і тата, дідусі та бабусі, малюки і серйозні люди - захоплено чекаймо сяйва різдвяних вогнів, запаху мандарин і новорічної ялинки,сюрпризів і несподіваних, але таких бажаних подарунків. Віримо, що в цей період чудес наш світ обіймає щось чарівне. І, погодьтеся, це диво повинно бути для всіх!

Таким дивом сьогодні стали подарунки для 11 дітей – сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування нашої громади від їх шефів та меценатів. Особливим подарунком стало придбання житла дитині – сироті Саковець Аліні. Вартість придбаної квартири – 361тис.689 грн. Ключі від житла вручив селищний голова Олександр Палінкевич. Олександр Олексійович звернувся з вітальним словом до присутніх: «Для дітей зимова пора – це час здійснення бажань. Вони вірять у диво і чекають на Святого Миколая, на Діда Мороза. Дитячі мрії та сподівання, їх емоції, посмішки, блиск у очах – найщиріші, вони зігрівають і надають сил на звершення нових справ. Ми живемо і працюємо заради того, щоб творити добро, щоб саме ось такі дитячі серця наповнювалися радістю, а їх віра у добре і світле не зникала ніколи».

Меценатами заходу виступили підприємці: Леся Гарміда, Віктор Горбач, Олексій Ващук,Олександр Кубай, Павлина Мережа, а також ТОВ «БАФФАЛО», Колківське споживче товариство, ДП «Колківське ЛГ». Солодощі для діток громади були презентовані  ТзОВ «Волді»

Все дійство супроводжувалося піснями, танцями, віншуваннями і привітаннями від ведучих та маленьких артистів сцени.

Із завмиранням сердець на Святого Миколая чекають діти, бо переконані , що він не омине їхньої домівки, неодмінно принесе подарунки та любов Покровителя. Для дітей це свято завжди прикрашене щирими дитячими посмішками, адже у їхньому прекрасному дитячому світі, за їхніми найщирішими переконаннями, саме в День Святого Миколая здійснюються найпотаємніші й найфантастичніші мрії, добрі справи і задуми. Нехай і не всі, але частинку мрій сьогодні було втілено в життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь