A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Завершено реконструкцію вуличного освітлення в селах Годомичі та Рудники

Дата: 24.12.2019 12:33
Кількість переглядів: 726

Фото без описуОдним із  важливих компонентів організації середовища проживання є наявність освітлення вулиць населених пунктів. Необхідність вуличного освітлення прямо передбачена рядом нормативних актів задля забезпечення належної безпеки дорожнього руху. Облаштування зовнішнього освітлення на вулицях, де проживають молоді сім’ї, пенсіонери, діти шкільного та дошкільного віку, інваліди – це важливий крок у створенні сприятливих умов для покращення умов проживання на селі, рівня добробуту населення, забезпечення безпеки.

У зв’язку з цим, назріла потреба не тільки в реконструкції зовнішніх електричних мереж вуличного освітлення, але й у принципово новому підході, використовуючи енергоефективні технології  із  встановленням  ефективних енергозберігаючих світильників. В цьому році Колківська селищна рада внесла до переліку проєктів, видатки на які здійснювалися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

Вартість реконструкції вуличного освітлення по вул.Молодіжна, Шкільна в с.Годомичі -199 198 грн., і по вул.Шевченка в с.Рудники - 190 014 грн.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь