A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

73-я річниця Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 10.05.2018 10:56
Кількість переглядів: 1015

9 травня 2018 року біля пам'ятника  загиблим воїнам відбувся урочистий мітинг присвячений 73-ій річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка пройшла чорним смерчем майже по всіх континентах планети, несучи за собою смерть та горе. Із словами вдячності до учасників війни звернулися Колківський селищний голова Палінкевич Олександр,  голова Колківської Ветеранської організації   Столяр Світлана  та Стипендіат Президента України Білінський Павло. Помолитися та схилити  голови у пошані перед тими, хто 73 роки тому під різними прапорами, з неймовірною жагою справедливості виборов Перемогу, зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію також прийшли священики Закидальський Андрій та Білінський Олександр.

  В пам'ять про тих, хто не повернувся з війни, а також воїнів, які віддали свої життя, захищаючи Україну, представники установ та організацій, заклади освіти, учасники заходу  поклали квіти до підніжжя пам’ятника загиблим воїнам та вшанували полеглих у війні хвилиною мовчання.

Ми вдячні тим, хто в тяжких випробуваннях, на фронті і в тилу, не шкодуючи сил і самого життя отримав Велику Перемогу над нацизмом. Ваша сила духу, любов до Батьківщини, самовідданість і героїзм завжди будуть для нас прикладом.

Пам?ятаємо! Перемагаємо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь