Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

До відома!

До відома!

Інформуємо Вас, що від початку купального сезону2024 року на водних об’єктах Волинської області загинуло 7людей, серед яких дітей. За аналогічний період2023 року було зареєстровано загибель 2 людей на воді.

15:39 20.06.2024

Звіт  про  проведення моніторингу та внутрішньої оцінки якості соціальних  послуг у відділені соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Колківської селищної ради

Звіт про проведення моніторингу та внутрішньої оцінки якості соціальних послуг у відділені соціальної допомоги вдома Центру надання соціальних послуг Колківської селищної ради

На виконання Постанови КМУ від 01.06.2020 № 449 «Про затвердження Порядку проведення моніторингу надання та оцінки якості соціальних послуг», відповідно  до Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг, затверджених наказом Міністерства соціальної політики України від 27.12.2013 № 904 «Про затвердження методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг» Центром надання соціальних послуг Колківської селищної  ради проведено моніторинг та  внутрішню оцінку якості соціальних послуг, які надаються відділенням соціальної допомоги вдома. Внутрішня оцінка якості проводилась згідно  плану заходів  до 17.06.2024р.

10:16 17.06.2024

Можливості для підприємців-початківців

Можливості для підприємців-початківців

📢Триває прийом заявок на проєкт «Just Transition through Entrepreneurship» для підприємців-початківців     ✅ Географія проєкту – Львівська та Волинська області.   ✅ Тривалість програми: з 01.07.2024 по 01.11.2024   💰 Бюджет: до 2 тис. євро   🗓️ Заявки приймають до 30 червня.   ✒️ Проєкт «Just Transition through Entrepreneurship» від Enpact спрямований підтримати відновлення та структурні зміни у вугільних регіонах України під час економічних викликів та руйнувань, спричинених війною, шляхом надання комплексної допомоги підприємцям.   Напрям «Ідеї» проєкту має на меті підтримати підприємців-початківців у розвитку їхніх бізнес-ідей протягом трьох місяців тренінгів, нетворкінгу, навчання та доступу до бюджету на покращення ідеї.     Більше подробиць – за посиланням (https://enpact.org/just-transition-ideas-track-ukr/).

09:48 17.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь