A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

17 травня - День пам"яті жертв політичних репресій

17 травня - День пам"яті жертв політичних репресій

У неділю, 17 травня, в Україні вшанують пам’ять жертв політичних репресій. День пам’яті жертв політичних репресій відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року, щорічно у третю неділю травня, з метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології.

12:43 15.05.2020

До уваги роботодавців!

До уваги роботодавців!

Нові рішення Верховної Ради України, прийняті 13 травня 2020 року під час позачергового засідання, роблять процедуру отримання допомоги по частковому безробіттю простішою. Зміни набудуть чинності з моменту їх публікації у газеті "Урядовий кур'єр".Вони дають можливість скористатися цією послугою практично всім підприємцям, які зупинили/скоротили діяльність через карантин.

14:09 14.05.2020

Важлива інформація для підприємств, установ, організацій!

Важлива інформація для підприємств, установ, організацій!

Станом на 11.05.2019 року в Маневицькому районі зареєстровано ріст захворюваності на коронавірусну інфекцію до 17 випадків. Окрім перших чотирьох випадків, решта, в основному, зареєстровані серед жителів села Череваха. При проведенні протиепідемічних заходів медичними працівниками, виявлено досить велику кількість людей, які перебували в контакті із захворілими, тому можливий подальший ріст захворюваності в даному населеному пункті. Зважаючи на ці обставини, прийнято рішення на черговому засідання постійної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації про встановлення постів на під'їзді до села з метою проведення термометрії особам, які виїжджають з села та обмеження дорожного руху в напрямку села чи навпаки.

10:02 12.05.2020

Пам"ять вічно жива!!!

Пам"ять вічно жива!!!

У ці травневі дні український народ, разом з Європою та світом, вшановує мужність і жертовність тих, хто пройшов дорогами Другої світової війни, на чию долю випали тяжкі роки окупації та пекло нацистських і більшовицьких концтаборів, хто в післявоєнні роки відроджував тисячі перетворених на руїни українських міст і сіл. Колківська громада,як і вся Україна, 8 травня відзначає День пам'яті та примирення, а 9 травня – День перемоги. Цьогоріч на календарі ювілейна дата – 75 – річчя перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

14:02 08.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь