A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Вакцинація від COVID-19 – єдиний спосіб побороти хворобу спільними діями

Дата: 04.08.2021 16:48
Кількість переглядів: 839

Фото без опису

У даний час медичними працівниками в Пункті щеплень Колківської АЗПСМ продовжується вакцинація населення територіальної громади від COVID-19. В рамках оголошеного в Україні п`ятого етапу вакцинації та зростаючих загроз із розповсюдженням нових, більш агресивних, штамів коронавірусу «дельта» і «лямбда» сьогодні гостро стоїть питання убезпечення себе і близьких від захворювання. Єдиний спосіб оминути цю загрозу – це вакцинація. В розпорядженні медичного закладу є можливість проводити щеплення вакцинами CoronaVac, Moderna та Astra Zeneka,  які схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров'я. Дози вакцин випускаються виробниками таким чином, що CoronaVac використовується для щеплення однієї людини окремо одразу при зверненні , а особливості використання однієї дози Moderna  та Astra Zeneka вимагають формування групи людей з  10-15 чоловік, і тому бажаючим вакцинуватися необхідно контактувати з своїми сімейними лікарями та оперативно з`являтися в пункт вакцинації при Колківській ЛА ЗПСМ в разі отримання запрошення. Кожний бажаючий вакцинуватися може вибрати собі безкоштовну вакцину на власний розсуд та з врахуванням  умов її використання. Детальну інформацію про вакцини і особливості її застосування можна отримати в сімейного лікаря  безпосередньо в пункті щеплення  Колківської ЛА ЗПСМ.

В Колківській ЛА ЗПСМ створені мобільні бригади з числа фахівців, які проводять вакцинацію в сільських населених пунктах громади. Для отримання щеплення за місцем проживання сільським мешканцям необхідно звертатися до сімейних лікарів та старост своїх населених пунктів. Після формування певної кількості бажаючих вакцинуватися мобільні бригади виїжджають в населений пункт та проводять вакцинацію за графіком.

Колківська селищна рада звертається до населення громади: не ігноруйте заходи, які здійснюються владою для боротьби з пандемією, займайте активну позицію в боротьбі проти підступної інфекційної хвороби COVID-19, вакцинуйтеся самі і закликайте до вакцинації своїх близьких, сусідів, знайомих, адже тільки спільними діями ми можемо виробити колективний імунітет та позбутися цієї недуги.

Бережіть себе та своїх рідних.

Дотримуйтесь протиепідемічних вимог - носіть маску у громадських місцях, дотримуйтесь соціальної дистанції та гігієни рук.

При відчутті симптомів гострого респіраторного захворювання - звертайтеся за медичною допомогою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь