A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

НОВИНИ

Сьогодні на інформаційний семінар "Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес" в рамках реалізації проекту «ТЕРИТОРІЯ МАЙСТЕРНОСТІ» завітав консультант – практик Микола Дарчук.

Сьогодні на інформаційний семінар "Генеруй бізнес-ідею та розпочни свій бізнес" в рамках реалізації проекту «ТЕРИТОРІЯ МАЙСТЕРНОСТІ» завітав консультант – практик Микола Дарчук.

17:14:37 28.04.2021

Сьогодні в центрі зайнятості відбулась інформаційна зустріч директора Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Маневицької селищної ради з безробітними, які перебувають на обліку

Сьогодні в центрі зайнятості відбулась інформаційна зустріч  директора Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Маневицької селищної ради з безробітними, які перебувають на обліку.

17:11:02 28.04.2021

Маневицькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості проведено захід з представниками УПФУ в Волинській області та ТЦСО Маневицької селищної ради

Сьогодні Маневицькою районною філією Волинського обласного центру зайнятості проведено захід  з  представниками УПФУ в Волинській області та ТЦСО Маневицької селищної ради  для безробітних громадян різних вікових категорій, під час якого фахівці надали роз'яснення щодо важливості легального працевлаштування, отримання легальної заробітної плати і набуття страхового стажу.

14:21:49 14.04.2021

Маневицька районна філія Волинського обласного центру зайнятості продовжує активно проводити профорієнтаційну роботу.

Маневицька районна філія Волинського обласного центру зайнятості продовжує активно проводити профорієнтаційну роботу. Цими днями фахівець з профорієнтації Ганна Ліщук зустрілася з учнівською молоддю та педагогічними працівниками Розничівської гімназії  та Колківського ліцею, які  розташовані на території Колківської ОТГ.

16:43:07 13.04.2021

Управління Держпраці у Волинській області інформує

Управління Держпраці у Волинській області наголошує — з 1 вересня розпочинається посилена інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників З першого вересня стартує масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників.

16:15:54 27.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь