Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

НОВИНИ

ОБСЛУГОВУВАННЯ БЕЗРОБІТНИХ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ!!!

Ніхто не міг і передбачити, що українське суспільство встане перед викликом боротьби з коронавірусом. Реальність нашого сьогодення вимагає швидко адаптовувати процедури обслуговування безробітних таким чином, щоб оголошення коронавірусу та/або надзвичайної ситуації не вплинуло на базові соціальні гарантії, які передбачені законодавством.

10:41:47 27.03.2020

ОСОБЛИВОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЗАЙНЯТОСТІ ПІД ЧАС КАРАНТИНУ!!!

Шановні клієнти   державної служби зайнятості! Незважаючи на введення карантину та встановлення обмежувальних заходів з метою захисту вашого здоров’я, державна служба зайнятості як система державних установ продовжує працювати в штатному режимі.

10:40:51 27.03.2020

БЕЗЦІННЕ – ЗАДАРМА!!!

Громадяни, які мають професійно-технічну або вищу освіту, не зареєстровані в службі зайнятості як безробітні можуть безоплатно навчатися зі службою зайнятості!

10:39:39 27.03.2020

Семінар для учасників бойових дій, які перебувають на обліку в Маневицькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості

12 лютого – працівник Маневицького бюро правової допомоги спільно з представниками Маневицького районного центру соціальних служб, для сім`ї, дітей та молоді провели семінар для учасників бойових дій, які перебувають на обліку в Маневицькій районній філії Волинського обласного центру зайнятості. Метою заходу було роз’яснення щодо забезпечення санаторно-курортними путівками у 2020 році. Держава гарантує учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни АТО право на безоплатне санаторно-курортне лікування, яке закріплено у ст. 4 Закону України “Про реабілітацію осіб з інвалідністю в Україні”, ст. 12-16 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”. Було наголошено, що для проходження санаторно-курортного лікування учаснику АТО потрібно не просто написати заяву до управління праці та соціального захисту населення Маневицької районної ради, а й самому обрати санаторно-курортний заклад відповідного профілю захворювання та бажану дату заїзду (постанова КМУ від 31.03. 2015 року № 200).

15:32:15 13.02.2020

Інформування працівників «Колківська районна лікарня» та «Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих» про послуги служби для вивільнених

З метою надання комплексу спеціальних послуг у розв'язанні проблем із трудовими колективами в ситуації запланованого масового вивільнення працівників, мінімізації психологічного впливу на стан працівників під час вивільнення, пов’язаного зі зміною організаційної структури та зменшення чисельності працівників в колективах комунальних підприємств «Колківська районна лікарня» та «Обласний протитуберкульозний санаторій для дорослих» фахівцями Маневицької районної філії Волинського обласного центру зайнятості було проведено зустрічі з працівниками, що попереджені про майбутнє вивільнення.

12:22:21 10.02.2020

Профконсультаційний семінар створення відеорезюме в Колківському ВПУ за ініціативи Маневицької районної філії Волинського ОЦЗ

Цими днями на базі центру кар’єри Колківського вищого професійного училища відбувся профконсультаційний семінар створення відеорезюме.

08:54:12 28.01.2020

Робоча зустріч фахівця Маневицької районної філії Волинського ОЦЗ з роботодавцями Колківської ОТГ

 Днями пройшла робоча зустріч провідного фахівця з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Маневицької районної філії Волинського ОЦЗ Дарини Куницької  з успішним роботодавцем Колківської об’єднаної територіальної громади – Андрієм Гармідою.

11:48:21 27.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь