A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Сьогодні в центрі зайнятості відбулась інформаційна зустріч директора Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Маневицької селищної ради з безробітними, які перебувають на обліку

Дата: 28.04.2021 17:11
Кількість переглядів: 431

Фото без описуСьогодні в центрі зайнятості відбулась інформаційна зустріч  директора Центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Маневицької селищної ради з безробітними, які перебувають на обліку.

Темою обговорення було: «НІ НАСИЛЬСТВУ». Лариса Лісовецька ознайомила з поняттям «насильство у сім’ї», розповіла про його види (фізичне, психологічне, сексуальне, економічне) та навела приклади з життя проявів насильства у сім’ї; наголосила на наслідках та відповідальності у разі вчинення насильства.

Присутні ознайомилися з основними положеннями Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та з контактами Національної «гарячої лінії» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, та отримали роздатковий матеріал з контактами організацій та фахівців до яких можна звернутися при потребі.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь