A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Ремонт тротуарного покриття по вул.Центральній

Ремонт тротуарного покриття по вул.Центральній

       Приємно бачити позитивні зміни, що відбуваються на території нашого селища. Днями розпочато роботи з поточно-середнього ремонту тротуарного покриття по вулиці Центральна в смт Колки. Підрядною організацією заплановано встановити новий дорожній бордюр та укласти нове покриття з дрібнофігурних елементів загальною площею до 3000 м2.  Замовником даних робіт виступає ДП «Служба місцевих автомобільних робіт у Волинській області» оскільки саме по вул.Центральній в смт Колки проходить ділянка  автомобільної дороги О 031379 Рожище - Носачевичі - Луків -Колки - /Р-14/ - /Т-03-10/ - Калинівка - Гораймівка - Майдан-Липненський.

15:12 18.10.2021

Урочистий захід до Дня захисників і захисниць України та 79-ї річниці Української Повстанської Армії

Урочистий захід до Дня захисників і захисниць України та 79-ї річниці Української Повстанської Армії

   У історії нашої держави є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а віднедавна День захисників і захисниць України та 79-ї річниці Української Повстанської Армії.    Захід в Колках розпочався панахидою за всіх тих, хто віддав свою життя за свободу та незалежність України, яку відправив настоятель Свято Миколаївського храму отець Андрій.    Хвилиною мовчання колківчани вшанували пам'ять і подвиги мужніх синів України - славних козаків, визволителів роки Другої світової війни, Героїв Небесної Сотні і Героїв АТО.     Відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятних знаків - представниками установ та організацій.      З вітальним словом до всіх присутніх звернувся селищний голова Олександр Палінкевич. Настоятель Хресто Воздвиженського храму отець Олександр у своїй промові ще раз підкреслив значимість сьогоднішніх свят. Неперевершені талановиті працівники та аматори Колківського БК подарували присутнім патріотичні пісні. На завершення прозвучала "Молитва за Україну".     Сьогодні кращі наші сини пліч-о-пліч боронять українську землю, відстоюючи її цілісність. Ми з гордістю говоримо про нашу армію, про тисячі справжніх чоловіків, які стали на захист кордонів України. А також про мільйони простих небайдужих українців-волонтерів, які годують, одягають, забезпечують усім необхідним свою армію. Глибоку шану і вдячність висловлюємо родинам мужніх лицарів.    Бажаємо міцного здоров’я, щастя, радості, добра та наснаги на успішні починання на користь України. Нехай єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці. 

16:16 14.10.2021

Планові вимкнення електроенергії 12.10.2021р.

Планові вимкнення електроенергії 12.10.2021р.

Луцький  район № п/ п Найменування ПС, ТП, ПЛ(КЛ), що вимикається Запланований час перерви електропостачання (від… до …) Найменування юридичних споживачів, що вимикаються Найменування населених пунктів, найменування вулиць в містах, що знеструмлюються 1 ПЛ-0,4 кВ від КТП-208 10:00-17:00 Маневицький РВПЗ УДППЗ "Укрпошта", Куликовицьке споживче товариство (бар, пром.товари), Молитовний будинок, ФОП Оніщук Л.В. (магазин), ФОП Мельник Н.М. (ларьок). с. Гораймівка. 2 ПЛ-0,4 кВ від КТП-34 10:00-17:00 ФОП Шкабура Степан Петрович (ларьок). с. Старий Чорторійськ. 3 ПЛ-0,4 кВ від КТП-237 08:00-19:00 ФОП Гарміда Л.Є. (млин), ФОП Шишик Андрій Михайлович (ДКУ-1), Приватне акціонерне товариство " МТС УКРАЇНА". с. Карасин.

14:59 06.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь