A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колківська ОТГ
Волинська область, Луцький район

Новини

Дата: від до Скинути

Продовжуємо працювати для розвитку молоді!

Продовжуємо працювати для розвитку молоді!

Продовжуємо працювати для розвитку молоді! Нещодавно активні учні Колківської громади разом зі своїми однолітками з числа ВПО відвідали Луцьк, щоб перейняти цінний досвід реалізації молодіжної політики.

17:33 24.01.2023

УРОКИ БЕЗПЕКИ

УРОКИ БЕЗПЕКИ

Рятувальники Луцького районного управління провели черговий «Єдиний урок безпеки» з мінною безпеки для учнів 1В класу Ківерцівського ліцею №3 Луцького району. За допомогою друкованої продукції від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні рятувальники у формі гри навчили дітей основним правилам безпеки життєдіяльності та дій у разі виявлення вибухонебезпечних предметів. Школярі отримали тематичні подарунки, для поглибленого вивчення основ безпечної поведінки.

08:56 24.01.2023

УКРАЇНА СОБОРНА. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

УКРАЇНА СОБОРНА. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

Щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України «Про День Соборності України» від 13 листопада 2014 року № 871.

02:21 22.01.2023

Запрошення усіх здобувачів до отримання/підтвердження професійної кваліфікації електрозварника ручного зварювання

Запрошення усіх здобувачів до отримання/підтвердження професійної кваліфікації електрозварника ручного зварювання

Запрошуємо до співпраці! Вперше на базі Олександрійського навчального відділення створено Кваліфікаційний центр Рівненського центру ПТО державної служби зайнятості із присвоєння/підтвердження кваліфікацій за професією «Електрозварник ручного зварювання» (Наказ РЦПТО ДСЗ №174 від 13.07.2022). Основні завдання Центру: - оцінювання і визнання результатів навчання, здобутих особами шляхом формальної, - неформальної чи інформальної освіти; - присвоєння та/або підтвердження професійних кваліфікацій; - визнання відповідних професійних кваліфікацій, здобутих в інших країнах, з видачею відповідних документів. Запрошуємо усіх здобувачів до отримання/підтвердження професійної кваліфікації електрозварника ручного зварювання! Планова вартість присвоєння кваліфікацій (без врахування вартості матеріалів на виконання практичної частини, які закупляє претендент на оцінювання самостійно) – 3100 грн. (вартість залежить від зміни тарифів на комунальні послуги та енергоносії).

10:58 11.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь